Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bloggtips❥ Collage Vintage

Burgundy_Cardigan-Oversize-Grey_Blazer-Grey_trousers-Isabel_Marant-Shoes-Chanel_Vintage_Bag-Lace_Bra-Layering_Necklaces-Maria_Pascual-Collage_Vintage-Outfit-Street_Style-58Denim_Coat-White_Outfit-GRey_Hat-Lack_OF_Colors-Sneakers-Outfit-Street_Style-23Edited-Snake_Effect_Blazer-Belted_Jacket-Striped_Top-Trousers-Outfit-Street_Style-30Lace_Skirt-Black-Sweater-Majorica_Jewels-Outfit-Street_Style-2-790x1185Levis_Vintage-White_Knit-Snake_Effect_Booties-Lancaster_Paris-Bucket_Bag-Outfit-Street_Style-10Manhattan-Beige_Cardigan_ASOS-Ripped_Jeans-Billabong_Tee-Superga_Sneakers-Outfit-StreetSTyle-Collage_Vintage-NY-12MotherDenim-Cropped_Jeans-Striped_Top-Grey_Hat-Camel_Coat-Black_Booties-Vintage_Belt-Outfit-Street_Style-1MotherDenim-Cropped_Jeans-Striped_Top-Grey_Hat-Camel_Coat-Black_Booties-Vintage_Belt-Outfit-Street_Style-6Party-Outfit-Sequined_Dress-Open_Back-Vintage_Inspired-Green_Wedges-Outfit-New_Year_Eve-Collage_Vintage-64Patchwork_Coat-Faux_Fur_Coat-Asos-Mother_Jeans-Denim-Cable_Knit_Sweater-Snake_Effect_Booties-Topknot-Collage_Vintage-Street_Style-Outfit-18Pleated_Midi_Skirt-Khaki_sweater-Black_Booties-Proenza_Schouler_Bag-NY-New_York_City-Meatpacking-Outfit-Street_Style-Collage_Vintage-30Share_Your_Sexy-ZAlando-Calvin_Klein-Spain-Underwear-Lace_Lingerie-Collage_Vintage-2Share_Your_Sexy-ZAlando-Calvin_Klein-Spain-Underwear-Lace_Lingerie-Collage_Vintage-36White_Knitwear-Turtleneck-Levis_Vintage-The_Reformation-Vintage_Belt-Proenza_PS11_Bag-Outfit-New_York-Collage_Vintage-Street_Style-36Wrap_Skirt-Red_Skirt-Suede-Levis_Vintage_Denim_Jacket-Isabel_Marant_Shoes-Printed_Pumps-Gold_Bracelets-Celine_Classic_Box-Hoop_Earrings-Topknot-Outfit-Street_Style-Vestiaire_Collective-35

Okeeeej…. Hur härliga bilder? Hur fin stil? Hur härlig tjej? I love her! Och har plöjt typ 35 sidor på hennes blogg nu. Och tycker ni ska göra detsamma! Puss J

Ni hittar hennes blogg här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fina Jossan. (:

  Jag kanske är blind, men vart hittar jag länken till hennes blogg? (om hon har en) SJUKT snygg stil!

  Kram

  Lina 2015-12-30 18:21:37 http://None
  Svara
 • Kan inget annat än att hålla med dig! 🙂 Gott Nytt År!

  Sofia Granath 2015-12-30 16:52:13 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara

senaste från Mode

Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind