Tävlingen avslutad ★ Grattis Elsa!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej på er fina ni! I morgon kickar modeveckan i gång och jag har ett superroligt samarbete med Zalando som gör att ni kommer få följa med mig under modeveckans första dag. Så kul! Ni kommer kunna följa mig på Snapchat ”Josefinsoso” och så kommer jag att ha ett kamerateam med mig från 07.30 till sen kväll under hela dagen och senare i veckan kommer att få se hur min första dag på Fashion Week var. Roligt va? Ni kommer även få se mina favoriter från Zalando som finns online just nu och såklart kommer vi att gå backstage och kolla in modellerna, kollektionerna och prata med designers. Så himla roligt. Snacka om att kicka igång efter lugnet i djungeln. Vi ses i morgon! Puss J

Psst! Jag har två biljetter till Ida Sjöstedts visning på tisdag kl 18.00 på Berns. Kommentera det här inlägget med en kort motivering om varför du skulle tycka det var roligt att gå! (Tävlingen avslutas i morgon måndag)

I samarbete med Zalando

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
56kommentarer
  • Jag har haft ett stort modeintresse sedan 10 år tillbaka, men aldrig fått se en riktig visning.. Jag jobbar just nu väldigt mycket också pga praktik och helgjobb(då jag vanligtvis går i skolan), vilket är hur kul som helst. Men har inte riktigt tiden till någon fritid efter jobbet då man är helt matt. Att få se hennes visning skulle göra mig så fruktansvärt lycklig tillsammans med min bästa kompis. En härlig tisdag i livet under denna stressiga period 🙂 kram

    Josefin 2016-02-01 19:34:22 http://None
    Svara
  • Min 15-åriga dotter och hennes kompis är modeintresserade och älskar din blogg. Vi bor 25 mil från Stockholm och som det känns ljusår från modevärlden som de bara kan ta del av via bloggar. Därför skulle jag vilja överraska dem med biljetter till Idas visning för att få uppleva modeeliten irl.

    Malin

    Malin 2016-02-01 18:56:30 http://None
    Svara
  • Idas modevisning på Berns, kan det bli mer underbart än så? Att få gå på detta och njuta av alla fantastiska kreationer med människor som brinner för mode är min största önskan. Jag skulle bli helt upprymd av att vinna, kroppen skulle fyllas av eufori! Kram!

    Anna 2016-02-01 13:04:19 http://None
    Svara
  • JAG VILL SÅÅÅ GÄÄÄÄÄRNA GÅ!!!!!!! PICK ME! CHOSE ME!!

    Frida 2016-02-01 11:42:11 http://None
    Svara
  • Hej Josefin!
    Jag skulle verkligen vilja gå på modeveckan imorgon just för att få inspireras! Den senaste tiden har varit en rätt tråkig och händelselös period och jag känner mig helt tom på inspiration. I vanliga fall skriver jag, sjunger, målar mm. Jag jobbar extra som journalist och har ett brinnande modeintresse då jag även jobbar i klädbutik. I framtiden vill jag plugga modevetenskap för att kunna jobba som modejournalist. Så jag vill verkligen verkligen gå och få njuta av Idas vackra sagokreationer! Det behöver jag och det skulle göra hela mitt februari fantastiskt!

    Puss och kram och tack för en super blogg!

    Amanda 2016-02-01 11:26:49 http://None
    Svara
  • Följer Ida Sjöstedts på instagram och älskar hennes mästerverk. Min dröm är att en dag få bära en av hennes bröllopsklänningar eller att få gå på ett evenemang när jag kan ha en av hennes klänningar. Älskar hennes fina klänningar, dem är magiska.
    Att få tillfälle att gå på hennes modevisning och se dessa magiska mästerverk hade varit helt underbart.

    Ida 2016-02-01 11:17:20 http://None
    Svara
  • Jag skulle dö för möjligheten att gå på modeveckan eftersom jag aldrig gjort något liknande tidigare! Jag skulle klä upp mig till tänderna, ta med mig pojkvännen och njuta av Ida Sjöstedts finfina kläder! En dröm helt enkelt!

    Kram / Sanna

    Sanna 2016-02-01 10:57:59 http://None
    Svara
  • Hej Josefin,

    Vet inte ens vart jag ska börja, skulle jag få chansen att gå på modeveckan och dessutom få se Ida Sjöstedt så skulle det kännas typ såhär: iiiiiiiiihhhhhhhhhhhh (glädjeskrik blandat med glädjehopp haha)
    SÅ mycket skulle det betyda för mig att gå på visningen!

    Håller tummarna!!

    Elsa 2016-02-01 09:40:07 http://None
    Svara
  • Ida Sjöstedt designar magiska kläder och det skulle vara en underbar upplevelse att få se henne visning. Utöver det skulle det vara en fantastisk att få gå på Fashion Week och inspireras av allt och alla. Det skulle behövas nu i början av Februari för att motivera mig lite extra och göra denna gråa månad till en bra en.

    Ha en jättebra dag Josefin!! Massa kramar

    Sofia Öhman 2016-02-01 09:28:47 http://None
    Svara
  • Oj. Min bästavän skickade nyss världens längsta sms där hon mer eller mindre bad på sina knän om att jag skulle gå in här och delta. Så gärna vill hon gå.

    Jag själv har aldrig gått på något liknande, så det vore jättekul! Men framförallt för hennes skull, hon skulle bli så otroligt glad!

    Wilma Stenhardt 2016-02-01 06:37:18 http://None
    Svara
  • Oj. Min bästakompis skickade nyss världens längsta sms där hon mer eller mindre bönade mig att gå in här och vara med i tävlingen. Det är hur mycket hon vill gå, haha.

    Jag själv har aldrig gått på något liknande, så det hade varit jättekul! Men framförallt för hennes skull. Hon skulle bli så glad!

    Wilma 2016-02-01 06:32:27 http://None
    Svara
  • Hej Josefin!
    Att vinna dessa biljetter skulle inte bara vara en dröm, utan det skulle göra hela mitt LIV!! Älskar älskar älskar Ida Sjöstedt och hur otroligt fina och vackra alla hennes kollektioner är, de är rena drömmen!! Eftersom att jag själv inte är någon speciell eller har den typen av pengar eller kontakter att få gå på Fashion Week, har mitt hopp om att någon gång få gå på en fashion show nästan försvunnit helt.. FÖRENS NU!! Kanske kanske, är detta min chans??? Det vore i alla fall helt otroligt, fantastiskt och underbart att vinna dessa biljetter <3

    Ellen Engardt 2016-02-01 00:59:55 http://None
    Svara
  • Hej Josefine! WOW, vilken tävling! Att gå på en visning är något jag länge drömt om och att det är Ida Sjöstedt, min favoritdesigner gör det ännu bättre! Skulle vara sååå härligt att få ta en paus från allt plugg och stress denna gråa månad för att få fyllas med inspiration och drömma sig bort för en stund. Nu håller jag tummarna för att denna fantastiska dröm ska slå in. Kram

    Paula 2016-01-31 22:17:53 http://None
    Svara
  • Jag heter Denise och det skulle va så kul att få gå på detta med min bästis och skulle passa perfekt när vi ska till Stockholm på tisdag. Detta är nått alla drömmer om och skulle va så häftigt skulle verkligen bli en toppen dag!! den som vinner kommer va lyckligt lottat

    Denise 2016-01-31 22:03:14 http://None
    Svara
  • Hej fina!
    Det skulle vara otroligt härligt att få uppleva en liten del av fashion week, och framförallt just Ida Sjöstedts visning. Att få gå på denna visning skulle vara otroligt roligt i och med att jag fyller år den dagen – en fin present för både mig och en vän.
    Kram <3

    Emelia 2016-01-31 21:15:48 http://None
    Svara
  • Hej Josefin,

    Jag har världens bästa vän som har pluggat design i London, och som verkligen kämpat för att hitta ett jobb inom modebranschen i Sverige, men tyvärr inte lyckats ännu. Det är en otrolig tuff brasch. Hon är otroligt begåvad men har inte alla kontakter. Jag skulle älska att överraska henne med dessa biljetter och få henne att drömma vidare om att hitta sitt drömjobb i branschen och aldrig ge upp. Tusen tack!!!!

    Elon 2016-01-31 21:06:16 http://None
    Svara
  • Av alla designers i hela världen så är Ida sjöstedt min absoluta favorit!
    Hennes klänningar speciellt är helt otroliga.
    När jag ska gå fest vill jag vara klädd i något av hennes kollektioner,på bal,när jag gifter mig. I alla speciella och härliga stunder i mitt liv vill jag gå klädd i något hon skapat.
    Därför hade det varit en DRÖM att gå på hennes modevisning!

    Felicia 2016-01-31 21:02:51 http://None
    Svara
  • Att få gå på Ida Sjöstedts visning skulle vara en dream come true för mig! Det skulle dessutom vara den bästa överraskningen någonsin, eftersom jag skulle bjuda med min bästa vän och partner in crime som håller på att arbeta ihjäl sig. Hon är värd att, i alla fall för en kväll, få komma bort från jobbet och stressen och uppleva något vi bara drömt om tidigare. Därför tycker jag att vi är värda biljetterna 🙂

    Karolina 2016-01-31 20:47:59 http://None
    Svara
  • Det är en sak som jag fortfarande tänker tillbaka på ibland. Veckorna innan jag skulle sluta nian så letade jag efter fina klänningar som skulle passa till skolans bal.
    Jag letad och letade, men det var ingen klänning som kändes rätt.
    Hittade hipp som happ en långklänning i blå/grön med diamanter på. Det finaste jag någonsin hade sett.

    Jag skickade efter klänningen på en gång, jag var livrädd att den skulle ta slut. En dag låg det plötsligt ett paket på köksbordet när jag kom hem ifrån skolan. Det var klänningen!
    Jag slet upp påsen, klev försiktigt i klänningen.. Till min stora förfäran så passade den inte. Den var för liten!
    Jag grät resten av kvällen.
    Bestämde mig där och då för att inte gå på balen alls. Min mamma lyckades övertala mig att gå iallafall. Jag gick i en röd klänning, den var helt okej.
    Men inte den klänningen som jag föreställt mig att jag skulle gå på balen i.

    För att på något sätt få mitt då brustna tonårs hjärta att läka lite så skulle det vara jätteroligt att få gå på visningen.

    Nathalie 2016-01-31 20:41:40 http://None
    Svara
  • Vill sååå gärna gå! Har nyligen tagit slut med en kille och har haft dålig inspiration till life överlag… Försöker hitta på roliga saker för att läka ett krossat hjärta – Vad är inte härligare då än att få gå och se på ida sjöstedts faaantastiska kreationer 😀 Vore så kul!

    Alice 2016-01-31 19:47:09 http://None
    Svara
  • För två år sen flyttade jag till Stockholm och såg bland annat fram emot att få ta del av ännu mer mode och events, naiv tanke för en nobody. Förstod inte att det var så få förunnat och att man va tvungen att vara någon för att gå så kände mig lite besviken och mindre värd. Det hade varit en dröm att f

    Amanda 2016-01-31 18:12:18 http://None
    Svara
  • Josefin!!
    Du är enormt inspirerande och det vore fruktansvärt roligt att få träffa dig!
    Ida Sjöstedt är fantastisk och jag skulle älska att prata om hennes senaste kollektion och mode med dig. 🙂
    Vi höres.

    Elsa A 2016-01-31 17:28:09 http://None
    Svara
  • Kan inte tänka mig något drömmigare än en kväll med vackra klänningar och en välklädd modeelit. Långt från mitt studentliv med lagboken i ryggan och nudlar till middag.

    Kram

    Matilda 2016-01-31 17:26:13 http://None
    Svara
  • Hej Josefin,

    Mode är mitt liv. Mode är mitt livs kärlek. Det är som om jag sitter i en känslomässig berg- och dalbana och betraktar det jag ser med alla mina sinnen. Jag drömmer om färger och former och om att en dag vara en del av denna vackra värld. Jag vill börja min moderesa varje dag, ta varje chans jag får. För i min övertygelse kommer jag att komma fram. Jag vet inte hur och jag vet inte när, bara att jag ska. För mig skulle ett besök på Idas visning kännas lite som en Askungensaga. Ett besök i kungliga huvudstaden, i en värld av vackra klänningar trånande efter drömmen om glamour och modevärldens kungligheter. Bara för en kväll eller kanske som den första dagen i ett annat liv.

    Ellen Reinerstedt 2016-01-31 17:02:03 http://None
    Svara
  • Gud vad roligt!!
    Jag skulle verkligen tycka det var skit kul då kläder är ett stort intresse och Ida sjöstedts
    visning kommer bli underbar!! Att kunna bli så inspirerad. Oavsett om man vinner kommer jag endå koll genom din snapstory!!!!
    Ma måste ta chansen för hur många gånger får man en sån här chans.

    Kraaam Ida

    Ida Hedlund 2016-01-31 16:41:36 http://hedlundss.blogg.se
    Svara
  • Hejhej Josefin! Först så måste jag bara börja med att säga att din och Vanjas poddis är underbar! Jag längtar alltid efter att den ska komma ut varje vecka. Det är både en avkoppling från vardagen och ren peppbomb som ger mig ny energi!! Jag och min bästa kompis är väldigt modeintresserade. Det skulle vara super roligt att få gå med henne. Dessutom har jag haft en väldigt tuff höst med en jobbig operation. Så jag tänkte att detta skulle vara ett perfekt sätt att fira att det är över och jag klarat det. Jag älskar mode och en modevisning (speciellt av Ida Sjöstedt) vore en dröm som gick i uppfyllelse! Kram

    Sara 2016-01-31 16:28:24 http://None
    Svara
  • Hejhej Josefin! Först så måste jag bara börja med att säga att din och Vanjas poddis är underbar! Jag längtar alltid efter att den ska komma ut varje vecka. Det är både en avkoppling från vardagen och ren peppbomb som ger mig ny energi!! Jag och min bästa kompis är väldigt modeintresserade. Det skulle vara super roligt att få gå med henne. Dessutom har jag haft en väldigt tuff höst med en jobbig operation. Så jag tänkte att detta skulle vara ett perfekt sätt att fira att det är över och att jag klarat det. Jag älskar mode och en modevisning (speciellt av Ida Sjöstedt) vore en dröm som gick i uppfyllelse!
    Kram Sara

    Sara 2016-01-31 16:26:36 http://None
    Svara
  • Hejhej Josefin! Först så måste jag bara börja med att säga att din och Vanjas poddis är underbar! Jag längtar alltid efter att det ska komma ut ett nytt avsnitt. Det är både en avkoppling från vardagen och en ren peppbomb som ger mig ny energi!! Jag och min bästa kompis är väldigt modeintresserade och det skulle vara superroligt att kunna göra detta med henne. Dessutom har jag haft en väldigt tuff höst med en stor operation. Så jag skulle gärna vilja fira att jag klarat av det med en modevisning som jag alltid drömt om!
    Det skulle betyda så mycket! Att få gå på Ida Sjöstedts visning vore obeskrivligt!
    Kram Sara

    Sara 2016-01-31 16:18:24 http://None
    Svara
  • När portarna öppnas till Ida Sjöstedts magiska värld, då önskar jag vara där och ta del av all flärd. Att för en kväll få njuta av vackra tyger och ting, skulle ge mitt liv en extra uppsving. Så du gode; låt mig få ta del av allt fantastiskt mode!

    Tove 2016-01-31 16:09:02 http://None
    Svara
  • När portarna öppnas till Ida Sjöstedts magiska värld, då önskar jag vara där och ta del av all flärd. Att för en kväll få njuta av vackra tyger och ting skulle ge mitt liv en extra uppsving. Så du gode; låt mig få ta del av allt fantastiskt mode!

    Tove 2016-01-31 15:58:49 http://None
    Svara
  • Hej, vilken sjuk tävling! Jag har varit intresserade av hela bloggvärlden och framför allt modevärlden sedan jag var liten. Följt allt från it girl till modeveckorna till VS fashion show. Ida Sjöstedt har alltid varit bland favoriterna med hennes klänningar och få se en show men henne skulle betyda så mycket att jag inte ens kan beskriv!
    Tack för all inspiration du ger också både via bloggen men också på tex social media party där du var grym kram!

    Olivia 2016-01-31 15:57:27 http://None
    Svara
  • Älskar att fotografera och kan inte tänka mig ljuvligare motiv än Ida Sjöstedts klänningar i Stockholms vackraste lokaler.

    Jossan 2016-01-31 14:25:53 http://None
    Svara
  • Hej Josefin,

    Mode är något jag finner väldigt intressant samtidigt som jag är väldigt kritisk till hur branschen är ”på riktigt”. Att få gå på en visning skulle vara en lärorik och spännande upplevelse samt en chans för mig att se om modevärlden verkligen är något jag vill ge mig in på.

    Håller tummarna xx

    Elsa 2016-01-31 13:44:19 http://None
    Svara
  • Att få drunkna i en värld av vackra skapelser och välplacerade sömmar vore en upplevelse som hittills bara förekommit i mina drömmar.
    En vacker stund att få njuta av lite lyx och flärd i vår svenska, fantastiska modevärld!
    Ida Sjösteds kreationer med härliga mönster och spets, pinnar jag allt för ofta på min Pinterest.
    Sen jag såg min kompis gifta sig i en Ida Sjöstedt klänning har jag varit kär, tänk att få se de vackra plaggen live, ja faktiskt vara där!

    Emelie Damgaard 2016-01-31 13:37:17 http://None
    Svara
  • För att jag är väldigt intresserad av mode, och för att jag älskar Ida Sjöstedts kollektioner.
    Man blir så glad av kläderna hon designar, hon använder sig av mönster som påminner om sommaren, sena sommarkvällar, strandängen och de fina ”blomsterängarna”.
    Det är för modet som man får en kick på morgonen, när man ska välja kläder till den perfekta outfiten.
    Det är senare när man är jättenöjda med sitt klädval som gör att ens självförtroende höjs!
    Så det skulle vara otroligt kul att få gå på Ida Sjöstedts visning!

    Mathilda 2016-01-31 13:28:14 http://None
    Svara
  • I en värld som ständigt förändras finner jag stor trygghet och glädje i att Berns alltid kommer vara stans vackraste byggnad och att Idas klänningar alltid kommer att vara drömlikt romantiska.

    Jossan 2016-01-31 13:22:24 http://None
    Svara
  • En drömvärld, en drömshow, ett drömläge. Du besitter min dröm i dina händer. Likt en fé så kommer du att förtrolla någons vardag med glittrande, alldeles underbara och helt fantastiska biljetter! Jag önskar innerligt att det är mig du väljer att svepa ditt moderiktiga trollspö över.
    Jag vill kunna uppleva en dröm som besannas och där jag får njuta av var sekund av en verklighet som skulle kunna misstas för en overklighet.
    Att få se Ida Sjöstedts visning är sannerligen en dröm, men jag gör som dig; I DREAM BIG ★

    Jamie 2016-01-31 13:08:12 http://www.jamiesallmen.com
    Svara
  • Jag är väldigt modeintresserad och har som mål att jag ska jobba i modebranschen i framtiden. Jag har fantiserat att gå på Stockholms modevecka i flera år. Det skulle verkligen var en dröm som går i uppfyllelse! Och inte nog med det, att få se just Ida Sjöstedt som är en av mina favoritdesigners skulle vara fantastiskt!

    Emelie 2016-01-31 12:58:21 http://None
    Svara
  • ojoj!
    Att få vara med om detta skulle vara en livslång önskan som går i uppfyllelse! Att det dessutom handlar om en av Fantastiske Ida sjöstedts visningar låter så otroooligt underbart.
    Har varit intresserad av mode och kläder så länge som jag kan minnas- tycker alltid att en dag kan bli såå mycket bättre med en fab outfit som man känner sig så jäkla snygg i. Att få gå på denna prinsessklännings dröm till visning skulle vara just det. En dröm.

    Snälla snälla låt detta hända, låt mig en av mina otroliga modevisnings-outfits få använda. KRAM

    Fia-Maria 2016-01-31 12:51:16 http://None
    Svara
  • WOW Vilken jädrans panggrej!!!! Jag med handen på hjärtat skulle njuta i och av varje mikrosekund att vara där. Skulle känna mig som Tingelling i Peterpan. Hon är kungen över svenska mode och hennes klänningar blommar. En riktig topnotch chans att få leva livet som i en glitter kula som man skakar samtidigt.

    Victoria 2016-01-31 12:49:39 http://None
    Svara
  • Ojoj!
    En livslång dröm skulle gå i uppfyllelse! Att det desutom handlar om en av Ida sjöstedts visningar är Ju helt och hållet uuundetbart!!! Har varit intresserad av kläder och mode så länge jag kan minnas och att få möjligheten att få, för ett ögonblick, vara en del av denna prinssesklänningsklädda dröm skulle vara just det. En dröm. Snälla snälla låt detta hända låt min en av alla mina fantastiska outfits på modeveckan få använda. KRAM

    Fia-Maria 2016-01-31 12:44:39 http://None
    Svara
  • Hej Josefine! Jag har kämpat mot svår anorexia i tre år. Nu har jag tagit ett beslut att bli Frisk & Fri. Livet är så underbart, värt att kämpa för. 2016 kommer att bli mitt år. Min största dröm är att jobba inom mode och Ida Sjöstedt har alltid varit en stor inspiration för mig. Det vore verkligen härligt att spendera en kväll i drömmarnas värld. Puss!

    Taylor Sipes 2016-01-31 12:44:05 http://nouw.com/taylorsipes
    Svara
  • Bonjour! Sedan jag såg Prinsessan Sofias bröllopsklänning så inspireras jag mycket av Idas kollektioner. Min dröm är att ha en studentklänning by Ida Sjöstedt! Men innan dess vore det fantastiskt att få uppleva Ida Sjöstedts modevisning på Berns under modeveckan!
    Kramar till dig finaste Josefin <3

    Emma A 2016-01-31 12:28:58 http://nouw.com/emmaalquier
    Svara
  • Gäst på en sådan fest skulle betyda allra mest. Se modevisning med Ida skulle till och med ge mig en tår för det har jag faktiskt drömt om i flera år!

    Olivia Jansson 2016-01-31 12:27:50 http://None
    Svara
  • Ida Sjöstedt är girl power och en stor inspirationskälla för mig! Jag skulle bli överlycklig om jag fick gå på hennes visning och se hennes magiska kreationer. Att få chansen att gå på en visning på självaste Fashion Week som jag aldrig har fått uppleva tidigare vore en dröm!:) Kan bara föreställa mig att få klä upp sig, känna atmosfären utanför Berns och fjärilarna i magen precis när man får gå in! ÅH.

    Nathalie 2016-01-31 12:23:38 http://liborius.se
    Svara
  • Med en dröm om att bli stylist skulle det vara superroligt och intressant att få gå på Ida Sjöstedts visning på tisdag för att dels få inspiration. Älskar mode och Allt som hör där till! Skulle bli såååå glad om jag fick chansen att gå på visningen på tisdag!!

    Klara 2016-01-31 12:19:13 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja gå med min stora idol här i livet – mamma. Dels för att det alltid är något hon har drömt om men också för att få skämma bort henne med skumpa och lyxmiddag efteråt. Bara för att jag älskar henne och hon alltid har hjälpt mig uppfylla mina drömmar

    Sophie 2016-01-31 12:15:42 http://None
    Svara
  • Åh herre min ge. Ida Sjöstedt hon är ju gudinnornas gudinna inom mode! Hon är en stor inspiration till mitt pysslande med att sy om kläder hemma. Och modeveckan har ju vart en dröm sedan… Ja jag vet inte när men si sådär 15 år tillbaka. PS. Älskar er podcast och Jossan du är en grym tjej sluta aldrig!

    Liv Fogel 2016-01-31 12:09:37 http://None
    Svara
  • Med ett tufft 2015 med två nära som gått bort så har jag börjat 2016 pangbra. Jag ser framåt, tittar bakåt på alla de underbara ögonblick man haft, försöker se det magiska i livet i varje sekund och suger in all inspiration jag kan få. Jag finner så mycket tröst i din blogg och podden du har ihop med Vanja. Det känns som att sitta med två av ens bästa vänner och prata om sorgen man har men även kärleken och hur jäkla bra man kan må ibland. Jag skulle vilja gå för att få ytterligare något som kickstartar detta året till något positivt, absolut älskar jag mode och Ida sjöstedts design är helt i min smak. Men framförallt för att få se tyllkjolar med romantiska blommor ihop med någon som får själen att le igen.

    Elsa 2016-01-31 12:07:28 http://None
    Svara
  • Men Josefin, på riktigt!? Vilket grymt samarbete! Jag vill så gärna gå. Mitt största intresse är mode och design. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera tisdagen på än att grotta ner sig i AW16-trenderna. Blir helt uppspelt av att bara tänka på det! Snälla ta med mig!

    Saga 2016-01-31 11:52:12 http://sagaisabel.devote.se/
    Svara
  • Åhh Jossan! Jag skulle hemskt gärna med min bästis! Vi båda möttes när vi pluggade modevetenskap och jag vet ingen som har ett sådant passionerat förhållande till mode som hon. Hon har haft en supertuff start på 2016, med ett break up från hennes kille som hon varit tillsammans med i tio år. Dessutom har hon sagt upp sig från vad hon trodde skulle vara hennes drömjobb, men som blev en stressig mardröm. Tänk om jag fick muntra upp henne med det här. Det vore fantastiskt! Stor kram!

    Linn 2016-01-31 11:48:50 http://way-i-am.blogspot.se/
    Svara
  • Jag har på riktigt drömt om att få vara med om fashion week sen jag var kanske 12 år. Idag pluggar jag ekonomi för att förhoppningsvis en dag kunna titulera mig som inköpare i modebranschen. Att få vinna detta vore verkligen rena rama drömmen, och skulle pigga upp både min kropp och min inspiration sååå mycket. Det vore fantastiskt härligt!

    Frida 2016-01-31 11:45:53 http://www.itgirls.se/fridanordenfors
    Svara
  • Vore fantastiskt att få gå på Idas visning! Jag vill bjuda med min bästa vän. Hon är gravid med sin andra bebis nu medan den första inte ens fyllt ett. Hon har frikort nu fram till nästa födsel att ha några ”egentidsdagar” i veckan utan barn för att ladda upp inför kommande tvåbarnslivet. Bort från lekland och välling för en stund, drömma sig bort bland idas fantastiska kreationer. Vilken småbarnsmamma vill inte det? (tillsammans med sin bästis) 🙂

    ida 2016-01-31 11:38:23 http://www.idasundell.se
    Svara
  • Hej Josefin!
    Jag är läkarstudent och förra terminen var min kirurgtermin. Det var obligatorisk närvaro från tidig morgon till eftermiddag och vi gick runt i blå plastkläder för operation i ett halvår, så att säga att allt intresse för kläder gick upp o rök är en underdrift. Har helt tappat all modeinspiration och det vore så kul att få gå på en modevisning och få en massa härlig klädinspiration!
    Tack för härlig blogg och podd 🙂
    Amelie

    Amelie Svalling 2016-01-31 11:35:57 http://None
    Svara
  • Hej Jossan!
    Alltså, det är så svårt att motivera eller visa i skrift hur mkt utav en dröm det skulle vara att få gå på en visning. Typ: AHHHHHHHHHHHH!! WIHOOO WOOOOOHOOOOO!!! Eh, ja.. Hoppas du fattar!:) Puss

    Jasmina Insanic 2016-01-31 11:35:43 http://None
    Svara
  • Jag skulle så himla gärna vilja gå på hennes visning, det är något speciellt med Ida och det där pirret innan showen drar igång och känslan utanför Berns är bara oslagbar. Jag vill kickstarta ett annars deppigt februari med en inspirationsbomb och glädje och de kommer jag få på Ida Sjöstedts visning! Helt enkelt fira att det finns sånna balla kvinnor som gör ett fantastiskt jobb och fira det helt enkelt 🙂

    Nicolina 2016-01-31 11:29:21 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!