Nytt format ★ Veckans Lista!

Glad måndag bästa ni! Jag är på sånt jäkla bra humör i dag och känner mig svinpeppad på den här veckan. Det har varit en större (och svårare) omställning att gå från Modette till att vara fri än vad jag trodde. Jag har haft svårt att komma in i mitt nya arbetstempo, svårt att få saker gjorda och så har det känts riktigt konstigt. Men i dag känns allt så bra och jag är galet taggad på allt som kommer hända under hösten! Jag har även hängt mycket Pinterest senaste tiden för att få inspo på olika plan och så kom jag på att det kan ju vara mysigt att dela med mig av till er vad jag blir inspirerad av. Så nu uppfann jag ”veckans lista” som jag ger er på måndagar men vad jag tänker, tycker och är inspirer av just nu 🙂 Kul va?
Roliga bågar och Gucciväskor!
Jag är sugen på fler bågar, att ha lite roliga bågar att byta mellan och så kan.jag.inte.få.nog av Guccis väskor. De blir bara snyggare och snyggare! Alltså den här? Hur snygg! Funderar på om jag kanske måste köpa en i höst som en ”heja mig”-present. Vad tycker ni?
 

Rosa inredningsdetaljer och stora höstjackor!
Den här färgen ”dusty pink” kan ju vara det snyggaste just nu och jag vill ha det överallt! Och allra helst på en soffan… Hur fint? Jag är även besatt av stora, mysiga höstjackor.. Jag har massor men är sugen på att lägga lite extra på att hitta ”the one”… Acnejackan är ju supersnygg men så sjukt dyr och känns som man sett den så mycket. Har ni några förslag på andra fina?
Läpsstift och läsa böcker!
Jag köpte två nya läppstift förra veckan och det är verkligen inte att underskatta. Att ha en fin färg på läpparna piffar upp mer än man tror. Jag kommer mig ju NAKEN utan läppstift och har alltid samma färg men nu köpte jag ett lite ljusare och ett mörkare och gillar dem båda. Kul att variera! Jag har även börjat läsa en bok på kvällarna…. Jag läser ALDRIG men nu så. Så himla mysigt och sjukt bra sätt att vagga sig till sömns på 🙂
Olivas hår!!
Jag vill ju att mitt hår ska växa ut nu! Nu har jag tröttnat lite på mitt korta.. Jag kommer inte spara ut långt men vill ändå ha en längd där jag kan göra dessa underbara 70-talslockar. HUR FINT?
PARIS!
Jag är så galet sugen på att åka till Paris över en helg. Egentligen är jag typ sugen på att flytta dit… Men det ska jag inte. Men åka dit, hyra en riktigt najs lägenhet och låtsas att jag bo där för en helg typ. Det måste jag boka in! Och tills dess ska jag se till att få lite mer Parisfeeling hemma, så ännu mer boho och 70-tal typ. 
 
Work Desk!
Jag kan ju såklart inte låta bli att kolla runt på fina kontorsbilder nu när jag och Vanjas precis flyttat in i vårt drömkontor. Det fortsätter att växa fram och vi är ju galet nöjda men det kommer bara bli bättre och bättre med tiden då vi hela tiden kommer hitta fina detaljer att piffa konotret med. Säger bara MUMS! Det är så jäkla najs att ha ett eget kontor som man får inreda hur man vill och så lyxigt att ha denna drömmiga miljlö att sitta och jobba i! Muuuuuuuums!
Sådärja, va tycker ni om ”veckans lista”? Hiss eller diss?
Puss J
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
  • Jga har själv precis tagit steget att starta egen firma! 🙂 Befriande!! 🙂

    Yasmine 2016-10-27 18:29:35 http://www.betterwords.blogg.se
    Svara
  • Härlig lista!

    Hanna 2016-10-27 06:08:01 http://hannafialotta.blogg.se
    Svara
  • Alltså måste bara säga hur fantastiskt inspirerande din blogg är! Hur lyckas du så bra med varenda inlägg?! Helt klart favoritbloggen, avgudar dig!

    johanna 2016-10-26 08:17:24 http://www.nouw.com/bernhartz
    Svara
  • Superfint! Var har du hittat bilden på den rosa puffen? Eller vet du var man kan få tag på den? Helt kär!

    Alice 2016-10-25 17:57:03 http://None
    Svara
  • Absolut en HISS!! 😀 <3

    Lina 2016-10-25 14:27:58 http://None
    Svara
  • Hiss 🙂

    Tess 2016-10-24 21:44:02 http://None
    Svara
  • Jätteinspirerande!! Hiss!

    Amanda Cannon 2016-10-24 21:41:09 http://None
    Svara
  • Josefin! Jag måste fråga, har tänkt på den sedan du skrev det där inlägget om idioten i butiken du hämtade ut paketet i – VARIFRÅN kommer "GRL PWR"-tröjan????? Har ett mycket starkt behov av den i mitt liv!!

    Amanda 2016-10-24 20:47:38 http://None
    Svara
  • fet hiss på listor! det och frågestunder är mina favvis-inlägg 😉 det kommer bli jättebra med nya jobbsituationen också, I’m sure! men allt är ju lite osäkert och läskigt i början. Hang in there <3<3

    ISA 2016-10-24 20:35:01 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Gillar också! Elsa Billgren kör ju liknande på måndagar och det är så mkt inspo i dessa inlägg!!

    Malin 2016-10-24 18:17:16 http://None
    Svara
  • Gillar konceptet, mer mer mer! Väldigt inspirerande

    Cecilia 2016-10-24 15:30:50 http://None
    Svara
  • Hei 🙂 Er den teddy jakken fra Monki som du postet for en stund siden årets kolleksjon? Eller er den gammel?

    marie 2016-10-24 15:14:00 http://None
    Svara
  • Hiss! Gillart!

    Linda 2016-10-24 15:01:34 http://None
    Svara
  • Köpt en bombajacka i lite "oversize" modell i just den där smutsrosa färgen! Så mysig o äääälskar färgen 🙂

    Josefin 2016-10-24 14:59:58 http://None
    Svara
  • Åh, ja ja ja ja ja!! Sådana här inlägg är det mest inspirerande jag vet! Blev så sugen på att själv sitta och göra inspo of the week nu. Hehe tack Jossan! :*

    Tuvis 2016-10-24 14:04:57 http://modette.se/tuvaalicia
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!