DIY: Girl Power Skinnjacka ★

Äntligen har jag gjort min egen ”Girl Power” skinnjacka. Jag hittade det här kontot på Instagram i somras och kände direkt att jag måste göra en liknande men jag har lixom inte riktigt haft tid för att pyssla MEN nu när det är lite julledigt tog jag tag i saken och nu är den klaaaaar! Så himla bra grej att göra om man tröttnar på en jacka eller något annat i läder – det blir ju lixom ett helt nytt plagg! Nu ska jag visa hur det gick till 🙂
Först såg jag till att hitta en perfekt skinnjacka som sitter som en smäck och som är bra att måla på. Så jag klickade hem den här!
Jag köpte läderfärg på Panduro, en ljusrosa och en mörkare rosa. 
Och så började jag måla helt enkelt!
Jag blandade den mörka och den ljusa färgen för att få till en mellanrosa färg till ”power”.
Jag gjorde en blixt och sen fick det bli två stjärnor också! Ville bara fortsätta måla men fick stoppa mig själv så det inte blev för mycket. Jag får helt enkelt köpa fler jackor, skor, väskor och måla på. Så kul!
Och jag blev SÅ NÖJD!! Hur snygg är den inte?! Jag kommer typ ha den nu i vinter fast det egentligen är för kallt. Älskar den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Såå snyggt ju!

    Angelica 2016-12-29 15:22:50 http://angelchanelle.se
    Svara
  • Fy tusan vad snygg!!

    Emelie 2016-12-29 13:51:15 http://None
    Svara
  • Superfin ju!!! 🙂

    2016-12-28 13:40:38 http://None
    Svara
  • Hej Jossan! God jul o gott nytt år på dig ?
    Vet inte om du brukar ha frågestund eller något men såg att du skrev en pepp-lista inför kommande året som va nice, men jag hade behövt mer pepp o lite tips för en annan grej. Just nu känner jag mig så sinnessjukt, galet less på precis allt o alla runt mig. Är tacksam att jag har vänner o familj o så men känt speciellt med mina vänner (o värsta typ nästan alla..) att jag bara tröttnat på sjukt på att ge ge ge o aldrig få tillbaka hälften. Vissa av dessa är absolut inga dåliga människor o gör ju så gott de kan, men jag är fasen bara spyless på allihopa. Typ aldrig känt såhär, kan ju va less på nån lite då o då men ja. Har även en kille jag dejtar (ej ihop än) som befinner sig på andra sidan jorden o less på det med för känns som jag ba väntar på..ja jag ver ju inget? Less på min stad, less på allt. Dock inte nere utan mer less/aggressiv o vill slå bort alla o få dra typ, så ändå liksom pepp, hah.

    Tips? ?

    Puss!

    Ada 2016-12-27 23:38:56 http://None
    Svara
  • Blev supersnyggt! ?

    Linn 2016-12-27 23:11:49 http://None
    Svara
  • Herreguuuuud vad snygg. Riktigt bra jobbat! <3

    2016-12-27 19:42:10 http://None
    Svara
  • Jag döööör! SÅ SNYGGT! En jävla massa tummar upp 😀

    Karolina 2016-12-27 16:02:39 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!