Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min outfit (och nya blus!) ★

Så här såg det ut hemma hos mig i morse när jag gjorde mig i ordning. Jag tog sovmorgon, gick en morgonpromenad mellan 8-9, åt frukost med Christian och lyssnade på musik hemma i lugn och ro. Så himla mysig start på dagen!

 Jag drog på mina favorit Levisjeans och min nya urfina topp (som ni hittar här!) – annonslänk! 

Jag älskar verkligen gult den här säsongen. Jag blir så glad av den färgen!

Förutom att jag blev helt slut på eftermiddagen och fick gå hem och sova i ett par timmar som jag bloggade om i förra inlägget har den här dagen varit optimal. Jag har fått hänga med min partner in crime Vanja, haft en härlig och kreativ dag på drömmis, fotat fina outfitbilder, ätit en god lunch och hängt med Christian som är tillbaka i stan. Så himla ljuvligt! Heja måndagar! Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Josefin Dahlbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind