Tacksam ❥

Jag spanade runt på Pinterest i går där jag såg detta quote och sparade ner det direkt. Det är verkligen så sant och jag kände mig väldigt träffad av det. Livet går inte att planera, oavsett hur mycket du försöker. Det kommer alltid att hända saker du inte räknat med, både bra och jobbiga. Man kan påverka mycket men man bestämmer inte sitt eget öde. Därför känner jag att det här citatet är en så himla bra vägledning. För mycket handlar ju om hur man väljer att se på livet. Väljer jag att ta emot livet som det är eller inte? Väljer jag att se det bästa i varje situation eller inte? Väljer jag mig att lära mig när det inte blir som jag tänkt mig eller inte?

Det är många saker som hänt i mitt liv som jag inte har planerat själv. Många jobbiga, sorgliga och hemska stunder som jag inte önskar någon annan. Men skulle jag vilja radera dem ur mitt liv om jag kunde? Nej, ändå inte. För de har gjort mig till den jag är i dag. Jag har lärt mig av det. Jag har gått vidare. Jag har fått bevisat för mig att jag klarar att gå igenom tuffa grejer. Det har gjort mig starkare och till den jag är i dag. Och jag gillar den jag är i dag så därför vill jag inte ha dessa saker ogjort.

Men att jag gått igenom de här grejerna och känner mig starkare av dem är ju för att jag gjort det som står på detta quote. Jag har växt med det jag går igenom. Jag har valt att se det som lärdomar. Att de gör mig starkare. Och genom att jag klarat att gå igenom några av dessa saker kan jag hjälpa andra som står inför samma utmaning. Och det är jag så tacksam över. För det finaste som finns tycker jag är att ge.

Därför är jag tacksam. Tacksam för att jag i dag är nykter, står på egna ben och kan inspirera andra. Tacksam för att jag har den familj jag har, med alla de utmaningar de innebär. Tacksam över att jag får göra det jag älskar och vara med de jag älskar. Ingen har gett mig allt detta. Jag vaknade inte bara upp en dag och hade allt detta på mitt bord. Det har varit en lång väg där jag lyckats förändra min syn på livet från att inte ta emot livet, inte se det bästa i varje situation eller att lära mig – till att välja livet, lära mig och försöka se det bästa i allt som sker.

Det har gjort mitt liv så otroligt mycket bättre och härligare att leva. Du kan inte välja hur ditt liv ska se ut i alla situationer men du kan välja hur du hanterar det som händer. Puss J

Psst! Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Att få läsa detta gjorde min dag!! <3 många kramisar!!

    Lina 2017-07-04 14:42:50
    Svara
  • Så klok! Jag håller med till fullo. Visst är det väl så att motgångar är vad som utvecklar och berikar våra liv? Kontrasterna i livet liksom. Har hört någon säga att om allting var färgat i endast en färg skulle vi tillslut inte längre uppskatta den. Oavsett hur fin och fräsch den är. Eftersom det är kontrasterna som förstärker alla nyanserna och får dem att lysa 🙂 Förstår du vad jag menar? Tack för ett fint inlägg <3

    Malin 2017-07-04 11:54:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!