Mina senaste dagar i bilder!

Hej bästa ni, hoppas ni mår bra. Jag har verkligen haft full upp senaste dagarna så har knappt hunnit med bloggen. Sorry! Men nu är jag tillbaka och tänkte visa er vad jag pysslat med dessa två dagar.

I går började jag dagen med att plocka grejer i Gallerian för min plåtning jag gör för deras Instagram (hittas här!) och efter det stack jag till Urban Gloss/Happitude-kontoret för att jobba med mina grymma brudar! Där vi bland annat skapade en GRYM TÄVLING FÖR DIG OCH DINA BFFS! Tävlingen hittas här och du kan alltså vinna tre kit med alla Urban Gloss produkter till dig och dina två bffs – hur underbart!? Såklart måste ni tävla!

Efter jobbet hade vi världens härligast AW på Gröna Lund jag och mina grymma tjejer från kontoret. Så underbart! Jag älskar ju grönan så det var den roligaste kvällen på länge!

Underbara Lisa från Modette följde med, så kul att hänga med denna härliga tjej igen ?

Jag som faktiskt varit ganska bra på att skippa massa socker på sista tiden gick såklart loss på sockervadd, godisremmar och lösgodis. MUMS!

Och i dag har jag jobbat hemma hela förmiddagen med att fota till Gallerian och efter det åkte jag in till H&M och valde ut massa plagg till ett samarbete jag ska göra med dem. SÅ HIMLA KUL! Nu har jag precis kommit hem från en sushimiddag tillsammans med min kompis Martina. Så himla bra dag! Heja heja! Nu ska jag jobba lite till och sen packa för Way Out West som jag åker på i morgon, yay!! Puss på er så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!