Min födelsedag och min helg på Way Out West!

Herregud vilken helg! Fullt ös! Det känns som jag varit borta i en vecka, haha.. Men så underbart! Jag fyllde ju som ni vet år i fredags och jag hade en sjukt rolig dag! Den började ju med att jag hoppade på tåget till Göteborg och det första jag gjorde var att:

Gå på en härlig brunch tillsammans med Joanna och Ray Ban på detta magiska ställe. En perfekt start på helgen!

Alltså hur fint? Vill bara maxa med ännu mer växter hemma nu efter att ha sett det här ?

Jag hade på mig min magiska klänning från Costummade och min nya skinnjacka från H&M.

Sen tog jag mig vidare till LYKOs snygga salong i Göteborg för ett samarbete jag hade med dem där jag blev födelsedagsfin i håret. Och jag blev så nöjd! Så kul att ha en frisyr för en gång skull. Och hur fin blev inte flätan? Så gullig. Ska försöka ge mig på att göra den själv snart igen… Vi får se hur det går..

Ni som följt med på Instastories har ju få se en hel del av min helg men tyvärr tog jag inte så mycket bilder. På dagen var vi på Chimis roliga fest på Push och efter det gick vi till området och hände, käkade och lyssnade lite på en spelning.. Blev inte många spelningar för min del i år heller… Vi hade fullt upp att gå på alla fester haha..

Jag hade bästa sällskapet i alla fall. Vilka jäkla brudar! Tilda, Joanna och Carro! Puss på er!

Sen gick jag förbi hotellet för att fixa till mig lite efter en galen dag. Sminkade på lite och satte en sjal i midjan och sen var jag klar för mer fest!

Mer än så i bilder har jag inte men resten av helgen var typ likadan. Fest, skratt, dans och god mat. Så himla härligt! Vilken jäkla helg jag har haft! Men nu ska det bli skönt att komma hem och komma tillbaka till vardagen. Nu väntar först riktiga jobbveckan efter sommaren och den är verkligen fullspäckad. Men det ska faktiskt bli riktigt skönt! Jag ska komma tillbaka till rutiner, träning och jag vet ju att jag mår så himla bra av det så det ska bli superskönt! Hoppas ni har haft en härlig helg ni med. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Gud så fina klistermärken!! Vart har du köpt dem? <3

    Linnéa Asklöf 2017-08-14 10:38:30
    Svara
  • Vilken underbar gul klänning! Så den på bild på någon annans blogg och kommenterade likadant då utan att veta att det var du som bar den, haha! 🙂

    Johanna 2017-08-13 21:02:42 http://nouw.com/johannashouse
    Svara
  • Blev så inspirerad när jag såg din kalender! Ska inhandla lite klistermärken, var har du köpt dem?

    Katja 2017-08-13 15:47:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!