Mina favoriter från L’Occitane samlat i ett kit!

Hej fina ni, som ni vet samarbetar jag ju med L’Occitane och har gjort det i över ett år. Och på den tiden har jag hittat några riktiga favoritprodukter! Och nu finns mina absoluta favoriter samlade i ett kit i perfekta rese- eller ”ta med till gymmet”-storlekar, så härligt! Nu ska jag visa er vilka produkter det är 🙂

Först och främst, hur fin är asken? Så söt!! Perfekt att spara och ha smycken eller smink i!

I kitet finns min absoluta favorit –Almond Shower Oil som gör duschen såååå mycket härligare och man får lixom en lyxig feeling och känner sig så mjuk. Älskar den!

En annan favorit i kitet är kroppsoljan Almond Supple Skin Oil som jag har efter duschen och den behöver jag verkligen på vintern då jag bli så torr. En helt magisk produkt för att känna sig mjuk och len året om. Så mysig – Spana in den här!

Mitt favoritshampoo Aromachologie Repairing Shampoo finns också med i kitet! Det doftar supergott och funkar verkligen på mitt hår. Jag är väldigt känslig när det kommer till hårvård, och älskar när jag hittar produkter som gör att jag slipper tvätta håret för ofta 🙂

En annan favorit från L’Occitane som jag använt i många år är deras grymma handkrämer. Just nu bär jag med Shea Butter Hand Cream i väskan var jag än går. Jag smörjer säkert in mina händer fem gånger per dag. Jag hatar att ha torra händer! Och den här krämen är ljuvlig och mjukgör utan att vara kladdig. Bästa kombon! Den hittar du här!

Självklart är L’Occitane nya doft Terre De Lumiére med i kitet! En supermysig doft som jag passar perfekt till höstmyset, mums!

Detta härliga skönhetskit finns nu i butik och online (hittas här!) kostar 179 kr eller om du handlar över 400 kr och anger koden JOSEFIN får du det GRATIS! Vilken deal 🙂 Gäller tom 31/10. Passa på! En perfekt höstpresent till sig själv! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Wow, vilken fantastiskt vacker kimono du har på dig! Vart kommer den ifrån? <3

    Josefin 2017-10-16 22:35:06
    Svara
  • Men alltså den stora frågan är ju… VAR kommer kimonon ifrån? Vansinnigt fin!! ?

    Fia 2017-10-15 19:57:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!