Tips på en perfekt höstoutfit!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej gullisar, jag har fått frågor om att tipsa er om snygga och bekväma vardagsoutfits så i dag tänkte jag visa er vad jag hade på mig igår som enligt mig är en perfekt höstoutfit!

Leojackan! Bästa knepet att se cool och stylad ut i höst måste ju vara att dra på sig en leopardjacka. Jag tycker att leojackan kan rädda typ vilken outfit som helst. Man kan vara hur basic som helst i övrigt men med en leojacka på det ser man direkt cool ut! Love it! Min favorileopardjacka just nu är den här som – du hittar här! annonslänk!

Klassiska bågar! Ett annat enkelt knep att ju att dra på sig ett par snygga, klassiska bågar. Dock tillåter ju inte vädret det alla dagar MEN när solen är framme får man passa på. Bågar liknande mina hittar du här! Annonslänk!

Den vita blusen! Jag har säkert 15 st vita blusar i olika varianter och jag är alltid på jakt efter fler. FÖR det är ett plagg som jag trivs så bra och som jag tycker passar till ALLT. Till jobbet, middagen, dejten, festen – allt beror på hur man stylar den. Här är en ny favorit! Annonslänk!

Sköna jeansen! Jag går ju i jeans typ VARJE DAG! För några år sen hade jag ALDRIG jeans om de inte var supertighta och helt svarta. Jag gillade inte alls blåjeans. Så märkligt eftersom jag i dag BARA har blåjeans. Och de här är mina favoriter just nu. De sitter lite löst, snyggt och skönt tycker jag! Och är en perfekt mellanblå färg. Jag hittade mina second hand men det finns liknande – HÄR! Annonslänk!

Detaljerna! För att få sin outfit mer personlig tycker jag det är detaljerna som gör det! Personliga smycken, håraccessoarer eller varför inte roliga eller peppiga strumpor? 🙂 Jag ÄLSKAR de här strumporna som jag köpte i helgen. Hur fina? Hittas här! Annonslänk!


Alltså är leojacka + vit blus + sköna jeans + roliga detaljer & klassiska bågar = en perfekt höstoutfit enligt mig!

Ni kommer nog se mig se ut så här eller väldigt likt det här många gånger i höst. Helt klart en vinnande kombo! Vad klär ni er helst i i höst? Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Jag ÄLSKAR dina outfitinlägg de är så snygga!! Outfits, hår och inredning och din härliga personlighet är varför jag följer dig ?

    Hanna 2017-10-18 14:02:33
    Svara
  • Älskar första outfiten. Jackan och strumporna!!!!!!!

    Frida 2017-10-18 09:40:26 http://fridakm.devote.se
    Svara
  • Har precis börjat lyssna på er blogg och jag älskar den! Ni är så jävla bra och vilken inspiration ni är för alla tjejer där ute!

    Johanna 2017-10-18 08:24:23 http://nouw.com/johannaknoos
    Svara
  • Så snygg jacka! 🙂

    Johanna 2017-10-17 23:42:03 http://nouw.com/johannashouse
    Svara
  • Wow ditt hår <3! kramen

    Sarah Grundén 2017-10-17 16:54:50 http://www.rodeo.net/sarahgrunden
    Svara
  • Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar om hur man kan klä sig roligare för höst/vinter? Jag har så himla svårt att få till snygga outfits då jag tycker att mina tjocktröjor bara förstör. Lager på lager är såå svårt! Jackan matchar aldrig med koftan osv.. Tack för en grym blogg, du är så inspirerande!

    Lina 2017-10-17 15:27:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!