Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Home Sweet Home!

Hemma ❥ Efter en magisk helg i Skåne och massa timmar i en bil är jag nu hemma i min härliga lägenhet på Söder. Gillar mitt lilla hem alltså. Känns mysigt att komma hem även om jag redan saknar det magiska huset med stora ytor och massa härliga tjejer ❥

Men det ska bli skönt att sova i sin egen säng igen, sover alltid bäst då! Speciellt i det här sovrummet som jag tycker så mycket om. Mitt lilla kryp in 🙂


Nu ska jag göra något för att bli av med min rastlöshet och sen ska jag förbereda för veckan som kommer. Den kickar igång i morgon bitti med inspelning här hemma kl 08 så måste städa och skriva Monday Mantra innan dess 🙂


Jag är så tacksam för den här helgen. För dessa tjejer och för det magiska stället som jag verkligen vill åka till snart igen. I går höll jag ju i meditationen och det blev helt MAGISKT! Vi skrattade och grät och delade med oss om våra känslor för varann, det var SÅ FINT! Och jag kände i hela mitt hjärta att det är det här jag ska göra mer av. Så håll utkik! 🙂 Ha en superhärlig söndagskväll fina ni så hörs vi i morgon ❥ LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vet inte vad det kallas men vart kan jag köpa det vita ”lakanet” som hänger ner över sängkanten? 🙂

    Moa 2017-11-15 19:37:34
    Svara

senaste från Mode

Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand