Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vår (behövliga) kväll på landet ❥

Tidigare i veckan kände jag att jag behövde andas lite landetluft. Mitt i all stress med massa saker att göra behövde jag en paus. Så i går packade vi väskan och åkte till landet efter jobbet. Jag, Christian och min syster Annika och hennes hund Thyra som redan var där. Så mysigt!

Vi stannade på Ica Maxi och köpte allt vi var sugna på, åkte ut, spelade kubb och grillade!

Alltså så himla underbart!! Ingen dator, ingen stress utan bara laga mat, mysa, prata och leka med Thyra. Så ljuvligt!

Det blåste ju dock helt galet mycket så efter maten gick vi in, tog fram efterrätt och spelade kort i timmar. Så kul!

Så enkelt, så gott!

Behövde verkligen denna paus. Även om det bara var en kväll så gjorde det skillnad. Så skönt att bara få stänga av allt för en stund och bara vara.

Det här är mammas lilla ställe som ligger vid Gålö och är typ en kvart innan Dalarö om man åker från stan. Jag är ju uppvuxen på Dalarö och kan verkligen känna behov av att åka dit för att andas då och då. Och jag är så lycklig över att jag hyrt en stuga där i sommar i en vecka. Längtar så!

Vi eldade brasa och kollade på ”Min så kallade pappa” innan vi la oss på loftet och sov!

Vi sov ut och hade en lugn morgon hemma i stugan innan vi åkte till Dalarö och åt frukost på bageriet. Så ljuvligt!

Så himla behövligt att bara få stanna upp, pausa och andas i några timmar. Jag kom hem till stan med ny energi och har nu fått massa gjort på eftermiddagen och känner mig faktiskt i fas. Så himla skönt! Jag har ju börjat förstå att det faktiskt är bättre att ta en paus. Jag gör inget bra jobb om jag bara kör på non stop. Jag behöver släppa, tänka på annat för att sedan se på jobbet med nya ögon, komma på nya ideér och bli mer effektiv. Så win win helt enkelt! Tips från mig att ta en paus och bara vara en stund. Det krävs inte så mycket. Lite glass, jordgubbar och en kortlek, det ger mer än man tror. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Var är dream nog tavlan ifrån?

  Linnea 2017-07-01 11:05:01
  Svara
 • Såna pauser är välbehövliga emellanåt 🙂

  Jeanette 2017-06-30 21:47:33 http://fruthomsen.vimedbarn.se
  Svara
 • Ser så mysigt ut! 🙂

  Cornelia Granslätt 2017-06-30 20:33:09 http://www.devote.se/corneliagranslatt
  Svara
 • Hej Josefin! Ville bara berätta att på vägen hem från jobbet idag (jobbar på Monki i Oslo) stannade jag till på H&M för att unna mej ett par blommiga byxor. När jag betalade i kassan frågade en av H&M-tjejerna var jag hade köpt mitt halsband (hade på mej mitt dream big lucky-halsband i guld som varje dag sen jag köpte det). Så berättade för henne att det är en svensk bloggare som har designat det och skrev ner ditt namn och smyckesföretaget på en liten lapp till henne. Hon skulle in och köpa det på dirr sa hon! ☺️ Gjorde min kväll mycket gladare efter slitiga timmar på jobbet! Nu ska jag köpa med mej massa glass hem! Hoppad du har en fin helg! KRAMAR!

  Josefin 2017-06-30 19:30:33
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Meeeeen gulle dig!! Va underbart! 😀 Va kul att du gillar det!! Hoppas du fick en mysig kväll! Kraaaam <3

   josefindahlberg 2017-07-02 17:20:15
   Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind