Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tisdagslooken!

Glad tisdag! Hoppas ni har haft en fin dag! Jag har haft en underbar dag med min soul sister Vanja, mer om det i morgon i veckans poddis! Nu tänkte jag visa er hur jag såg ut i dag 🙂

Jag drog på min röda, prickiga klänning från Gina tricot, en rosett i håret och hade först ett bälte i midjan som jag sen tog av. Känner att jag måste passa på att ha alla mina fina klänningar nu när det är så varmt och skönt ute!

Jag har verkligen haft en härlig vibe i dag (mer om det i veckans poddis) och det är mycket tack vare det jag gjorde i går 🙂 Ni som har koll på Instagram Stories vet annars får ni höra i veckans poddavsnitt i morgon 🙂

Nu ska jag byta om till träningsbrallor och sneakers och ge mig ut på långpromis med en kompis. Hoppas ni får en mysig kväll! Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej. Såg på din instagram att du har piercing i örat. Inte dom vanliga hålen, men i brosket. Om du förstår vad jag menar :). I alla fall så har jag funderat länge på att ta hål där, men den känns som att det skulle göra väldigt ont. Läker det bra?

  Hanna 2017-08-09 17:23:26
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag är inte Josefin, men för mig växte min sån piercing ut 🙁 så jag fick ta ut den. Om du menar den i den lilla fliken innan kinden börjar. Men sådant brukar ju piercarna se, om fliken är för liten. Rekommenderar dock att gå till en ”riktig” piercare istället för till någon som skjuter med håltagningspistol! 🙂

   Isabel 2017-08-10 11:39:34
   Svara

senaste från Mode

Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind