Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Välkommen till min nya blogg ★

Bild på mig tagen av KajsaCharlotta.se

Hej på er och hej Metro Mode! Jag är så glad över att jag från och med i dag bloggar här. Det känns som en nystart för bloggen och jag är riktigt taggad på att jobba med alla grymma människor här på Metro. Jag är också superglad över att jag har Vanja med mig på den här resan. Vi har tillsammans tagit beslutet om att börja på Metro Mode efter att vi träffat de flesta portaler i branschen och det känns så himla bra! Nu jäklar blir det bloggen 2.0 som gäller för mig! Hoppas ni har en magisk onsdag! Hörs snart! Puss ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Josefin! Vilken portal tycker du man ska börja på om man vill starta blogg (igen)? Om man vill nå ut. Har en egen domän nu (karinfredriksson.com) men starta om!
    Du är grym!

    Karin Fredriksson 2017-06-01 10:17:21 http://www.newl.se
    Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind