Välkommen till min nya blogg ★

Bild på mig tagen av KajsaCharlotta.se

Hej på er och hej Metro Mode! Jag är så glad över att jag från och med i dag bloggar här. Det känns som en nystart för bloggen och jag är riktigt taggad på att jobba med alla grymma människor här på Metro. Jag är också superglad över att jag har Vanja med mig på den här resan. Vi har tillsammans tagit beslutet om att börja på Metro Mode efter att vi träffat de flesta portaler i branschen och det känns så himla bra! Nu jäklar blir det bloggen 2.0 som gäller för mig! Hoppas ni har en magisk onsdag! Hörs snart! Puss ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Josefin! Vilken portal tycker du man ska börja på om man vill starta blogg (igen)? Om man vill nå ut. Har en egen domän nu (karinfredriksson.com) men starta om!
    Du är grym!

    Karin Fredriksson 2017-06-01 10:17:21 http://www.newl.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!