Trendbloppis med Tradera★

I samarbete med Tradera

Nu är det ännu lättare att shoppa snygga second hand plagg direkt i telefonen eller vid datorn.  För nu har nämligen Tradera lanserat Tradera Trend där du hittar alla populära varumärken på ett och samma ställe.  Och du där enkelt kan kategorisera utefter vad du letar efter. Jag som älskar att fynda second hand kläder tycker att allt som underlättar att shoppa i second hand djungeln är toppen!

En annan smart grej är att du kan ”gilla” de produkter du tycker om och dessa samlas på ett och samma ställe så du lätt kan få en överblick över dina favoriter och kan hålla koll på auktionerna.

Du även shoppa plagg från min garderob på Tradera Trend – Klicka här för att komma till Tradera Trend och klicka sedan på kollektioner och välj Josefin Dahlberg för att spana in mina favoriter och vad jag säljer. Och såklart för att hitta dina favoriter bland alla tusentals plagg! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jaa!! Gud vad kul att du valde ett sånt här samarbete, stöttar det till tusen. Tror det är så viktigt att någon med så mycket inflytande som du lyfter en annan sorts konsumtion som tex denna någon gång ibland. Wiho!!

    Frida 2017-06-03 22:33:53
    Svara
  • Underbart att jag tänker ”härlig tröja”!!! Också inser jag att jag stod och tittade på den under bloppisen ✌?

    Elin 2017-06-02 17:45:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!