Festa alkoholfritt på Summerburst tillsammans med Briska alkoholfri ★

I reklamsamarbete med Briska Alkoholfri

I helgen är det äntligen dags för Summerburst i Stockholm och självklart ska jag dit! Mig kommer ni att hitta på fredag dansades framför scenen men också i Briskas alkoholfria bar Alkoholfriheten där man under festivalen kommer kunna dricka alkoholfri cider och hänga med sina vänner. Jag tycker det är så himla bra att Briska har valt att satsa på en alkoholfri bar så att det enkelt finns något för alla att dricka under festivalen.

Varför de just gör detta är att de på senaste tiden har märkt att allt fler köper alkoholfritt – till min stora glädje. För självklart kan man festa loss på festivalen även om man inte dricker!

Alkoholfriheten kommer det även finnas härliga hängytor plus en piff-hörna med speglar om man vill piffa till sig under kvällen (!), så om du ska på Summerburst i helgen måste du komma förbi!

Jag är på plats på Alkoholfriheten på fredag mellan ca 19-20.30 (kom och häng!!) och till er som INTE har biljetter tävlar jag ut 4 st biljetter till Summerburst – Hurra!

För att tävla:

1. Kommentera med vem du vill bjuda med på festivalen och varför.

2. Skriv din mejladress.

Lycka till och hoppas vi ses på fredag!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
57kommentarer
 • Jag skulle vilja ta med min fästmans syster, lära känna henne ännu bättre under ett utav sommarens fetaste evenemang! ❤

  Cecilia-Elisabeth 2017-06-08 00:36:03
  Svara
 • Skulle vilja åka till summerburst i år,
  med mamma medans hon ännu är ung och förmår.
  Eftersom vi har samma gener,
  är det inga problem att springa mellan olika scener.
  För vi kan alltid kompromissa,
  utan att den andres favoritartist dissa.
  För musik är för oss det primära,
  vi gillar både indie och det folkkära.
  Och det är det som är det balla,
  att på summerburst och Briska finns nått för alla!

  Amanda 2017-06-07 23:00:01
  Svara
 • Jag vill ta med mig min bästavän Alva. Jag vill ta med mig henne därför att hon förtjänar att unna sig själv något kul. Hon tar studenten iår och det här skulle vara den perfekta studentpresenten.

  Hanna Puman 2017-06-07 21:02:48
  Svara
 • Nu är det igång! Tjejkväll på fredag med mina tre vänner! Var evigheter sen jag tillät mig att bara vara – sen utmattningen och att fira in sommaren samt att vi tjejer äntligen ses vore så obeskrivligt underbart!

  Hoppas vi fyra vinner ?????

  Daisy Johansson 2017-06-07 19:02:33
  Svara
 • Hej!

  Tack för en toppen blogg och poddis!! 🙂

  Jag skulle vilja ta med min pojkvän för att kicka igång sommaren med en rolig getaway. Vi har redan hotel bokat i stockholm av en slump- men inga planer. Så detta vore verkligen pricken över i!

  Sophie Bugeja 2017-06-07 16:02:06
  Svara
 • Åh jag vill gärna gå och ta med min nyblivna singelvän Marta. Vi är singlar och har nu landat i att vi vill ha något seriöst igen efter att ha blivit dumpade och haft ett sorgeår. Försöker peppa varandra till att våga ut i dejtandet och Summerburst kanske kan vara en bra start att öva på att flirta lite igen 😀

  Louise 2017-06-07 15:06:09
  Svara
 • Vill bjuda min kompis Christopher!
  För till Guettas beats och melodi,
  ska vi skapa dansgolvsmagi.
  Längst fram ska vi stå o ropa,
  ”Guetta är bäst av allihopa,
  bättre kan ingen bli!”
  Förutom såklart Briska Alkoholfri!

  Felix Ahl 2017-06-07 12:50:51
  Svara
 • Jag vill bjuda med min älskade bästa vän Olivia. Hennes mamma gick bort i höstas & hon har haft det extremt tungt sedan dess. Jag vill att hon ska återfå livsgnistan & tror att detta vore ett ypperligt tillfälle för detta ❤

  Charlotta 2017-06-07 11:38:10
  Svara
 • Hej! Fint med alkoholfria fester ju, älskar festivaler som tänker nytt med vettiga alternativ som vegansk mat eller alkoholfritt eller andra grejer kring musiklyssnandet.

  Jag skulle vilja ta med min pojkvän dit av flera skäl. Han är min absolut bästa vän och jag vill så gärna bjuda med honom på något roligt i sommar. Han brukar nämligen vara duktig på att bjuda med mig på spontana roadtrips eller middagar eller annat. Jag vill egentligen ta med honom hem till mina trakter i Norrbotten eller åka på en weekend någonstans. Dessvärre kan vi inte åka någonstans långt bort då han inväntar en tid för att opera sin kassa mage nu någon gång under sommaren. Stackaren har spenderat många dagar på sjukhus nu i vår, men har nu varit befriad sjukhuset i ca en månad. En liten minisemester till Summerburst hade därför varit en perfekt grej att bjussa honom på. Speciellt när han inte kan dricka pga magen och jag själv är nykterist. Bara stå och lyssna på musik och sippa Briska. Det tror jag verkligen han skulle uppskatta. <3

  Fanny 2017-06-07 11:18:45
  Svara
 • Jag skulle vilja gå med min syster som har fyllt år & tagit examen. Hade vart så himla kul att få hitta på nått bara vi två då jag själv är småbarnsmamma & inte hittar på så mycket sånt här nu för tiden ?

  Louise 2017-06-07 09:33:58 http://louiseanderssons.se
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag skriver min sista tenta för terminen på fredag morgon och kan inte tänka mig en bättre morot än att få ta tåget upp till sommar- Stockholm och gå på SUMMERBURST. Att få dansa under bar himmel i lyckorus till Axwell med massa ledighetspeppade människor är precis det min kropp skriker efter nu post två veckor av intensivt stillasittande.

  1. Jag vill ta med min underbara barndomsbästis Victoria – vi hänger alldeles för sällan men när vi väl ses är det så rackarns BRA. Typ samma fina kemi som du och Vanja verkar ha.

  2. Mejl: se formulär 🙂

  3. TACK för peppen Josefin du förmedlar genom bloggen. Den + podden förgyller mina pluggpauser!

  Massa kramar från trött men glad civilingenjörsstudent 🙂

  Agnes 2017-06-07 08:42:10
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   4. SÅ rätt med en alkoholfri bar <3 Helt kär i Briskas alkoholfria Rosécider och tanken på att vakna upp dagen efter utan huvudvärk och kemisk ångest!

   Agnes 2017-06-07 10:26:06
   Svara
 • Vill bjuda min underbara sambo!

  Vi har pratat om Bråvalla, men där verkar alla vara så balla, står mest och dricker kalla! Tänk att få summerburst få gå, då skulle vi ju må! Fokus på musiken och inte på alkoholen i drinken…

  Thomas Olsson 2017-06-07 07:59:31
  Svara
 • Åh perfekta tillfället att festa smart ju! Jag skulle bjuda med min kompis Tove som ska jobba hela resten av sommaren i Västerås. Jag ska själv jobba här i Sthlm så vi kommer inte hinna ses så mycket som man önskar ibland. Men en sån här grym helg hade varit precis vad som behövs för att kicka igång sommaren!

  Lovisa 2017-06-06 23:58:10 http://lovisat.se
  Svara
 • Vilken rolig tävling!! Så bra med allt som supportar och uppmärksammar att det finns alkoholfria alternativ!
  Jag skulle bjuda med min fina vän Charlotte för vi äääälskar att dansa men gör det gärna nyktra. Charlotte har alltid stöttat mig i mitt val att inte dricka alkohol och det är något jag verkligen uppskattar hos henne!
  Jag firar snart fem år utan alkohol och det här skulle ju vara bästa sättet att fira på! Håller tummarna för att vi får komma och hänga med dig! <3

  Sara Michaeladotter 2017-06-06 22:32:03 http://michaeladotter.se
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja bjuda med min pojkvän. Det känns som en härlig överraskning att få ta med honom på detta nu under våra sista veckor tillsammans, innan han flyttar till USA för att studera på collage.

  Kajsa 2017-06-06 22:21:46
  Svara
 • Började på riktigt gråta (lyckotårar) när jag läste att du lottade ut summerburstbiljetter till Stockholm! Jag är Justin biebers största fan och skulle göra allt för att få se honom med min bästa vän Emilia! Dessutom vore det gött att få hänga med glädjespridaren Josefin Dahlberg!
  Hoppas, hoppas, hoppas verkligen vi ses!!!
  XOXO / Vicky

  Mail: [email protected]

  Viktoria Fagerström 2017-06-06 20:30:39
  Svara
 • Hej!
  Jag vill bjuda med min flickvän. Jag vet att hon jättegärna vill gå men hon har en tuff tid och har därför inte haft möjlighet att lägga pengar på biljetter. Skulle vara så kul om jag kunde ge henne detta ? Hon förtjänar verkligen det!
  / Gustav

  Gustav 2017-06-06 19:20:58
  Svara
 • När man pluggat i två år
  Förtjänar han att fälla en tår
  Men inte för plugg och slit
  Utan som en del av en publik
  Filip Lundbergs hjärta slår
  Rytmerna vibrerar i vårt bröst
  När vi dansar till en magisk röst
  Summerburst kan ge oss alla tre
  Du förtjänar det, en encore om jag får be!!

  Robin Karlsson 2017-06-06 18:46:39
  Svara
 • Jag vill vinna detta till min kusin Signe i Stockholm. Vet att hon och hennes sambo skulle älska en kväll tillsammans utan deras son. Vad är då bättre än summerburst?! Därför vill jag tävla åt dem två ❤️

  Emmie 2017-06-06 18:43:59
  Svara
 • För att min dotter tar studenten den 9/6 , och inte kan gå på fredag och har verkligen kämpat sig igenom sina tre år . Och kan få gå på lördag istället . Mvh Anna

  Anna molitor griberg 2017-06-06 13:08:44
  Svara
 • Jag vill bjuda med min pojkvän eftersom vi är på vår sista semester ihop (i Stockholm nu i helgen.) Sedan flyttar han om några veckor till USA för att gå på collage?

  Kajsa 2017-06-06 10:20:27
  Svara
 • Jag skulle vilja bjuda med min bästa vän som under en längre tid känt en press på jobbet och jobbat långa dagar. Jag vill att hon ska kunna njuta lite extra i några dagar och det här vore det ultimata. Att vi två får ta igen missad tid till ljudet av glada människor och fantastisk musik! ???? kram!

  Helena 2017-06-06 09:57:18
  Svara
 • Jag skulle vilja till Summerburst med min tjejkompis Maja. Jag är dansk och har alldrig varit på festival här i Stockholm, så det hadde varit ett fantastisk minna från min tid i underbara Stockholm ❤️❤️

  Mette 2017-06-06 09:36:45
  Svara
 • Jag skulle vilja ta med mig en av mina bästa vänner. Vi har precis hittat tillbaka till varandra efter ett stort bråk vi hade för ett tag sen och jag skulle vilja ta med henne på Summerburst för att visa henne hur mycket hon betyder för mig. Hon sa i helgen att hon ångrar att hon inte köpt någon biljett och tror därför att hon skulle bli jätte glad av att få detta!

  Evelina 2017-06-06 09:31:03
  Svara
 • Hejsan! Jag skulle vilja bjuda min lillasyster som är 18 år 🙂 Jag fyller själv 31 år och är gammal i partygamet så att säga (:P) medan lillasyster precis blivit introducerad i den världen. På grund av flera orsaker väljer jag själv att vara nykter i de allra flesta sammanhang och har dessutom minst lika kul utan alkohol! Jag skulle vilja ges chansen att visa henne att man har kul, full koll & en fin dagen-efter genom att skippa alkoholen! Tack för en fin blogg förresten, du är en fantastisk förebild & en stor inspiration. Kram!

  Felicia 2017-06-06 09:18:29
  Svara
 • Har inget intresse av Summerburst MEN ville ändå applådera dig och detta intiativ! HEJA! <3

  Siri 2017-06-06 07:59:28
  Svara
 • Jag vill mer än gärna hänga med dig på en festival, och mer än gärna nykter! Alkohol får mig, som för dig och Vanja att göra saker som vi kanske inte riktigt står för.

  Jag skulle ta med mig min bästa vän. Kanske inte så otippat men för mig är hon mer än min närmaste vän, hon är mer mitt lilla beroende och lyckopiller. Den där energin som jag inte kan leva utan.
  Vi skulle ha så kul!

  Mvh
  Felicia // 22 yo

  Felicia Linzie 2017-06-06 00:00:33
  Svara
 • Jag vill bjuda med min universitetskompis Ebba för att fira att vi nu är 1/5 civilingenjörer och har klarat av första året på Universitetet!!! Vi har under detta år insett att mycket av Universitetskulturen innefattar alkohol och alkoholhets. Det är normaliserat att någon ligger och spyr i en buske eller hamnar i fyllecell efter en festkväll. Vi vill därför jobba för att Univeritetskulturen inte ska präglas av alkohol i samma utsträckning som nu. Därför vore det underbart att dels få gå på Summerburst men också få ta del av den alkoholfria baren! Många kramar!

  Alice 2017-06-05 23:37:41
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag skulle mer än allt vilja få bjuda med Johanna, min bästa vän. Hon förtjänar allt i världen och jag blir glad bara tanken på hur glad hon skulle bli av att få åka till summerburst och få dansa en hel natt.
  Hon hjälpte mig att läka mitt krossade hjärta & hon fick mig att skratta när jag trodde jag skulle gå sönder, och för de är jag henne evigt tacksam.
  jag skulle bli så himla glad att få ta med henne dit, vi båda skulle gråta av lycka<3

  Kram

  Amanda 2017-06-05 23:12:50
  Svara
 • Tanken att få uppleva en sån kväll gör mig tårögd. Jag kan inte ens föreställa mig känslan efter tre barn har det helt enkelt gått långt – de kommer i första hand. Nu när de är lika trygga utan mig kan jag äntligen tillåtas att tänka – tänk om! Ta med – skulle klart min andra hälft som också inte kommit ut på ett tag då småbarnsåren fått prioriteras. Att klä upp oss och dansa utan några konstigheter är nog det konstigaste men underbaraste på samma gång för oss!

  Hoppas innerligt att vi får uppleva drömmen – annars får jag drömma mig vidare till nästa tillfälle kommer!

  Daisy Johansson 2017-06-05 22:41:28
  Svara
 • Jag vill så gärna bjuda med min bästa vän Juliette som är på besök från Paris! Hade varit ett perfekt inslag i en härlig girl power-helg!!

  Julia Dalbard 2017-06-05 22:34:50
  Svara
 • Jag skulle väldigt gärna vilja vinna biljetter till mig och min pojkvän. Vi både älskar den musiken som är på Summerburst men eftersom vi båda är studenter blev det tyvärr lite för dyrt för oss. Jag skulle vilja överraska honom med biljetter dit, för det vore verkligen roligt att gå på festivalen tillsammans, skapa roliga minnen tillsammans och även träffa vänner som redan har biljetter. Vore verkligen super kul att få gå dit och även att få träffa dig där!! Ha det bra <3

  Julia 2017-06-05 22:25:03
  Svara
 • Hej Josefin!!!
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna biljetter till mig och min pojkvän. Vi både älskar den musiken som är på Summerburst men eftersom vi båda är studenter blev det tyvärr lite för dyrt för oss. Jag skulle vilja överraska min pojkvän med biljetter dit, för det vore verkligen roligt att gå på festivalen tillsammans, skapa roliga minnen och även träffa vänner som redan har biljetter. Vore verkligen super kul att få gå dit och även att få träffa dig där!! Ha det bra <3
  Kram Julia

  Julia 2017-06-05 22:22:38
  Svara
 • Jag vill bjuda min fantastiska bästa vän Amanda även kallad Muttan the M-bomb – världens roligaste och coolaste feministen jag känner! För att hon kämpat sig igenom 3 år juristutbildning och snart flyttar utomlands i ett år. Perfekt läge att dansa dansa dans in sommaren tillsammans under Stockholms bästa helg!

  Ellen Åkerblom 2017-06-05 22:11:52
  Svara
 • Hej! Jag vill bjuda min vän Marion. Jag har precis gjort slut med min pojkvän och det har varit några tuffa veckor. Men Marion har alltid stått vid min sida. Summerburst är precis vad jag behöver nu och det kan ju inte bli annat än bra med min underbara vän vid min sida!

  Lina 2017-06-05 21:55:07
  Svara
 • Jag skulle gärna bjuda med min fina vän Matilda som ställt upp för mig under de senaste 7 veckorna då jag legat på sjukhus. Har varit en otroligt tuff period att ta sig igenom både fysiskt & psykiskt och nu är jag äntligen på benen igen. Längtar efter att känna mig ”som vanligt” igen och skulle verkligen njuta till fullo av en helg i glädjens tecken med grym musik, alkoholfria drinkar & härliga människor!

  Julia 2017-06-05 21:07:10
  Svara
 • Hej! Jag uppskattar detta så sjukt mycket då jag själv alltid festar nykter och har så jäkla kul – men det behöver uppmärksammas mer att det går att festa utan alkohol! På Summerburst skulle jag ta med min närmaste vän som jag nu för tiden tyvärr inte hinna hänga med lika ofta då vi har två väldigt olika liv. Så en superhelg tillsammans vore perfekt!! Håller alla tummar!

  Och tack för att du är en nykter förebild❤️

  Felicia Gillberg 2017-06-05 20:58:37
  Svara
 • Jag vill så ta med mig min bästis Sara på festivalen! Vi hänge hela sommaren på Smögen när vi slet i en kebaberia och en liten klädbutik, jag saknar henne och våra sommardagar. Det hade varit drömmm att bjuda med henne dit! Sen har alla i mitt tjej-party-gäng biljett men inte jag.. jag vill även säga f**k you till alla terrorister och fortsätta festa i grupp utan att behöva vara rädd ✨

  Johanna 2017-06-05 20:19:16
  Svara
 • Jag vill bjuda med min kompis Kristina! Båda har haft det tungt de senaste året och vi behöver pepp för att komma i sommarstämning. Passande nog skriver jag min sista tenta för denna termin på torsdag, så fredag är jag helt redo att dansa, lyssna på grym musik, ha kul och träffa nytt folk! Hade varit så roligt att kunna bjuda med min kompis så vi både skulle blivit sååå glada!
  Fortsätt som du gör och motivera oss tjejer!

  Erica Eriksson 2017-06-05 20:05:07
  Svara
 • Jag vill bjuda min kompis Sofia. Vi har inte setts på jätte länge då hon pluggat i en annan stad men nu har hon precis tagit examen så skulle vara så roligt att få ge henne denna upplevelse i present! Håller tummarna 🙂

  Linnéa 2017-06-05 19:26:19
  Svara
 • Ella, Tove, Josefina. För att vår kompis Tove i början av förra året upptäckte en tumör i bakhuvudet, efter de följdes månader av operationer, mediciner osv. Först i år den 16 april blev hon friskförklarad och har nu inte ett enda spår av tumören kvar. Men rädslan att förlora sin bästa vän går inte att förklara. Vi är gänget som alltid håller ihop genom vårt och torrt. Om vi skulle vinna skulle vi inte bara festa för att de är kul vi skulle festa för livet, för oss och för att vi lever och har varandra”

  Jonas Viberg 2017-06-05 19:17:53
  Svara
 • Jag vill bjuda min kompis Alexandra då hon har en paus med sin kille och är nere och ovis om framtiden. Detta skulle vara den optimala uppmuntran för henne att få gå på summerburst ?

  Rebecka 2017-06-05 17:15:01
  Svara
 • Jag vill bjuda med min bästa vän Emma. De bästa utekvällarna vi har haft tillsammans är nämligen de utan alkoholen! Dock har vi tröttnat på att alltid dricka vanligt vatten då det finns alldeles för få alkoholfria alternativ!

  Linnea 2017-06-05 17:13:10
  Svara
 • Jag vill bjuda med min bästa vän som vill gå på summerburst men hon har inte råd, jag tycker det är jätte sorgligt och då själv valt att inte gå för hennes skull

  Linnea 2017-06-05 17:01:17
  Svara
 • Jag vill bjuda min kille! Och varför är för att vi båda bestämt oss fö att sluta dricka alkohol över sommaren så det vore ett perfekt tillfälle att fira det på! 🙂

  Karina 2017-06-05 16:41:36
  Svara
 • Hej!

  Så bra grej med en alkoholfri bar!! Själv dricker jag ibland men lika ofta som jag gör det måste jag avstå på grund av starka smärtlindrande tabletter som jag inte vill kombinera med alkohol.
  Jag skulle så gärna vilja få två biljetter till summerburst till mig och min kille. Vi har precis köpt vår första lägenhet och är i full fart med renoveringen av den. Såklart väldigt kul, men också väldigt mycket stress och lite tjafs ibland. Dessutom går ju såklart alla pengarna till renoveringen, så vi unnar oss sällan nåt kul numera. Så en kväll med dans och bra musik hade suttit så fint! 🙂

  Kram!

  Cecilia 2017-06-05 16:33:30
  Svara
 • HUR GRYMT MED EN ALKOHOLFRI BAR! Som du Josefin så har även jag varit nykter i flera år. Har inte druckit sedan jag var 18 och många av mina vänner verkar inte förstå att jag har minst lika kul en utekväll utan alkohol som med.

  Självklart vill jag vara med och tävla om biljetter till Summerburst och jag skulle ta med mig min bästa vän! Jag och hon pluggar tillsammans och vi har de sista tentorna innan sommaren kvar att skriva nästa vecka. Detta skulle vara ett perfekt tillfälle att ta en paus kring alla böcker!

  Kram! xx

  Marianne 2017-06-05 16:12:14 http://mariannelle.com
  Svara
 • Så himla roligt! Jag har precis börjat träffa en kille och vi ska ses i Sthlm på fredag. Skulle vara grymt att ta med honom till Summerburst!! ???

  Sofie 2017-06-05 16:08:32
  Svara
 • Hej,
  Jag vill jättegärna på Summerburst med mina kompisar Frans, Erika och Adam! Erika kan inte dricka alkohol pga allergi, därför ser vi fram emot att kunna njuta av festivalen och musiken tillsammans med henne helt alkoholfritt, vilket känns fantastiskt!

  Tobbe 2017-06-05 15:40:36
  Svara
 • DET HÄR VAR JU DET BÄSTA!! Som en lite smått sliten festivaldeltagare efter helgens bravader på Brännbollsyran i Umeå skulle det här vara det absolut bästa botemedlet. Jag är den som mer än gärna festar nyktert, självklart kan man dansa loss utan alkohol i blodet! Med koordinationen on point bidrar man med feststämning på topp just så.

  Jag skulle ta med mina två absolut bästa tjejkompisar och partners in crime som jag inte har sett på nästan ett halvår(!!!!!) Det gör mig ont i hjärtat att vi tack vare strama studentbudgetar inte kunnat ses på så länge men till denna helgen är det dags då vi alla återvänder hem till Stockholm från våra olika studieorter. Vi visar alltid vad vi går för på dansgolvet och har flera år i rad bidragit med allt från fuldans till veven på Summerburst, men i år fanns det inte medel i plånboken för att förverkliga detta. Att vinna dessa biljetter skulle göra vår reunion helt historisk och tack vare Alkoholfriheten och fantastiska förebilder(Josefin min idol <3 GRLPWR) skulle jag kunna göra detta utan att dämpa stjärnglansen av grymma artister och mina fantastiska vänner det minsta!

  Massa kärlek till alla er som visar att man inte måste skada sig själv och sin kropp när man vill ha kul! <3 <3

  Lovisa Kjerstensson 2017-06-05 15:30:51
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna biljetter till Summerburst för att bjuda med min kille!
  Varför? Jo för att vi knappt hunnit umgås eller göra roliga saker på flera helger p.g.a. planer från olika håll, jobb och dåligt väder. Ni vet hur det är!
  Därför skulle vara perfekt att starta sommarens första lediga helg (för oss båda) med att festa loss på Summerburst och njuta av Briskas nya alkolfria cider samtidigt som vi sjunger oss hesa till Justin Biebers ”Sorry”

  / mvh 2 Beliebers

  Marie 2017-06-05 15:28:51 http://www.instagram.com/morisays
  Svara
 • Hellu!!
  Min motivering är ganska enkel, hade jag vunnit dessa grymma biljettern hade jag tagit med mig mina två bästa killkompisar Tobias och Jonas samt min pingla till bästavän Amanda. Varför just dom då? Förutom att dom är bäst såklart, så gör dom mina dagar till dom bättre ⚡️. Alla tre har alltid funnits för mig dygnet runt oavsett och jag gör allt med dom! Hade varit superkul att få ge dom detta och få göra det tillsammans med dom då vi inte har semester samtidigt i sommar och inte hinner umgås så mycket ☀️?☀️? Puss och kram!!

  Elin Fransson 2017-06-05 15:18:03 http://nouw.com/elinfransson
  Svara
 • Vilken otrolig tävling tycker en (lite halvpank) student (som precis gott sommarlov och klarat halva sin utbildningen!!!) och vilket bättre sätt att fira på än att få dansa loss på bästa dans festivalen!
  Jag skulle bjuda med mina trogna Justin Bieber fans (ja vi var besatta när vi var 16) och även mina bästavänner för en helgalen helg!
  Hoppas hoppas hoppas att vi får skaka rumpan framför Justin och resterande DJs denna helg och TACK för denna tävling!

  Annica 2017-06-05 15:13:07
  Svara
 • Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän Frida på summerburst i år, vi har pratat om det men hon fick inte ihop det då hon är ensamstående mamma! Skulle vara såå sjukt underbart att överraska henne med biljett dit just för hon fyller år imorgon på nationaldagen. ?????

  Therese Lundin 2017-06-05 15:11:24
  Svara
 • Jag vill bjuda med min pojkvän. Eftersom att vi båda jobbar hela sommaren och ska iväg på resor på eget håll kommer det inte bli mycket tid för varandra. Jag vill därför bjuda med honom så att vi kan inleda sommaren tillsammans med en riktig fest som vi kan leva på länge ??

  Linnea 2017-06-05 15:08:26
  Svara
 • Heej! Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetter till Summerburst! Om jag vinner tar jag med mig min lillasyster som en studentpresent då hon tar studenten nu på fredag! Skulle verkligen bli såå glad!

  Linnea 2017-06-05 14:47:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!