Festa mer ansvarsfullt ★

I reklamsamarbete med Uber

Jag är så stolt över att få jobba med grymma företag som gör bra grejer. I helgen är det ju dags för Summerburst och tillsammans med Uber uppmanar jag till ansvarsfullt festande. Uber är partner till Summerburst och kommer såklart finnas på plats på festivalen för att se till att ni kan ta er enkelt, säkert och smidigt till och från området. Men de har också med sig sin alkoholmätare ”UberSAFE” som de kommer ha i sitt tält strax utanför entrén. Detta för att öka medvetenheten om hur man dricker.

Jag älskar festivaler, musik, dans och fest. Även om jag är nykter. Såklart kan man festa loss utan alkohol också. Jag önskar att det fanns liknande initiativ som detta när jag var yngre så att jag kanske ännu tidigare kunde blir lite mer medveten om hur jag drack. För jag tycker att det är viktigt att just öka medvetenheten.

 Jag tycker inte att alla borde bli nyktra men jag tycker att man borde bli mer medveten om hur man dricker och varför. För vi alla vill ju ha en så rolig helg som möjligt. Vi vill må bra, dansa och ha kul tillsammans med våra vänner. Därför älskar jag detta samarbete och hoppas att ni kommer förbi Uber-tältet och testar deras alkoholmätare och passar på att ta en Uber till eller från festivalen så ni reser säkert!

Har du inte testat Uber än? Passa på nu så bjuder de på första resan upp till 150 kr.

 Skapa ett konto på den här länken JosefinDahlberg eller ange koden ”JosefinDahlberg”  i appen.

Hoppas vi ses i helgen! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag kan uppleva en hets till alkohol vilket är så tråkigt. Det gör mig anti och ledsen. Jag komma på så många gånger jag druckit mig full bara för att det är det som förväntas av mig och inte för att jag egentligen är sugen på det själv. Idag är jag bättre på att känna efter själv, men jag önskar att jag hade fått mer nykterhetspepp när jag var yngre. Blir så glad varje gång du skriver om detta! Tack för peppen Jossan!

    Karin 2017-06-08 08:34:13 http://amongpillowsandblankets.for.me
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!