Jag tar över veckans poddis… ★

Hurra! Äntligen onsdag – det betyder ju en ny poddis! Och den här veckan snackar jag ca 99% av tiden.. Dels för att jag älskar att prata men också för att Vanja hade galet ont i halsen.. Inte mig emot :))) Jag berättade om min galna helg i London. Om inställda flyg, gruppsex på the box och den rosa, fluffiga brunchen. Och om vilka insikter jag fick på resan (som till slut bara blev ett dygn) men man behöver inte alltid åka långt för att se på sitt liv med objektiva ögon. Hör mer om det i veckans avsnitt!

Lyssna här eller i poddapparna om du söker på ”Josefin och Vanja”!

Psst! Gilla oss på Facebook här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!