Nu behöver jag ”modeller” igen ★

Hej på er bästa ni, hoppas ni har en underbar dag! Nu behöver jag er hjälp igen. Jag behöver er som ÄLSKAR att stå framför kameran. Jag håller ju på med ett projekt som kommer lanseras i sommar och var ju nyligen i New York och plåtade för detta. Men nu ska vi filma på hemmaplan i Stockholm. Och till det behöver jag coola tjejer som älskar att vara framför kameran. Men behöver inte jobba som modell, se ut som en typisk modell utan vi vill hitta coola tjejer som gillar att synas. Det är inga repliker eller märkliga saker som ska övas in utan bara använda våra produkter medan vi filmar…. (som jag inte riktigt än kan berätta om vad de är än) – men snart!!!

Jag behöver dig eller din kompis som kan vara på plats med oss måndag 26 eller tisdag 27 juni. Mejla mig [email protected] bilder på dig och varför du skulle tycka detta var kul. Så kan jag berätta mer om vad det är vi ska göra 🙂

Hoppas vi hörs på mejlen! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Sjukt kul att du fortsätter söka modeller via din blogg!

  Men, varför kommer dina blogginlägg inte längre upp via Bloglovin? Försökt avfölja och omfölja för att se om det blivit nåt knas, men det funkar fortfarande inte :/

  Emmie 2017-06-08 20:28:34
  Svara
 • Hej
  Irfan här… Intresserad försökte skicka foton.
  Ej giltig adress står det.
  Tacksam om du skickar mail adressen
  Mvh Irfan

  Irfan Erhun 2017-06-08 09:30:16
  Svara
 • Hej, jag e ung. Jag undrar, tänker du nån särskild ålder? Vuxna? Ungdomar?

  Rebecka 2017-06-07 21:01:55
  Svara
 • Nu har jag mailat dig. Ser framemot att höra från dig *håller tummarna* <3

  Chanapha Intichan 2017-06-07 20:31:21 http://chanapha.se
  Svara
 • Åh vad kul det låter – absolut intresserad! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2017-06-07 20:16:23 http://mariannelle.com
  Svara
 • Oh what fun!

  I can definitely join 🙂

  Being in front of the camera is not something I shy away from 😉

  Netasha 2017-06-07 18:13:33 http://blushblond.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!