Är du vår nästa person i vårt Dream Team? ★

Hej alla Power Babes! I går hade jag och Vanja workshop på Drömmis angående ett projekt som vi ska dra igång. Ett projekt där vi letar efter en person till vårt Dream Team. Någon vi hoppas hitta bland er som läser just precis detta, just precis NU. Vi kommer berätta mer om detta magiska, roliga och spännande projekt snart!

Och såklart dukade vi upp för fest när det var dags för workshop. Man behöver ju all inspo man kan få! Och jag konstaterade att det såg ut som ett barnkalas och Vanja svarade såklart med att ”varje dag är en fest”. Juste, så är det ju!

Jag åt upp min sallad så fort jag kunde så jag sen fick hugga in på dessa… Ja hur det går med mitt sockerberoende får vi ta en annan dag!

Vi mumsade, bollade ideér och gjorde mappar på Pinterest! Så kul! Vi är galet peppade på detta!!

Men nu till saken..

Vi letar efter en grafisk designstjärna att anlita för ett av våra kommande projekt! Vi vill att du (precis som vi) älskar färger, emojis och gulliga grejer som ökar på vardagsglädjen.
Du behöver kunna Photoshop, Illustrator och vara rejält kreativ då vi vill skapa ny design från grunden.
Du behöver vara tillgänglig i sommar (inte på heltid, men ett gäng kreativa timmar tills dess att projektet lanserats i höst). Du får givetvis betalt för jobbet.
Är det här något för dig, eller kanske för någon du känner? Hör av dig till oss på [email protected] så skickar vi information om de arbetsprover som krävs.
Vi är SÅ glada att äntligen komma igång med detta och hoppas att någon av er är nästa person in i vårt Dream Team! Puss Josefin & Vanja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!