Spana in mina beautyfavoriter från Yves Rocher ❥

I samarbete med Yves Rocher

Hurra, förförra veckan öppnade Yves Rocher en ny butik i Täby Centrum med sitt alldeles nya butikskoncept. Och jag var där!

Butiken är fullproppad med härliga beautyprodukter för hela kroppen och jag gick loss bland hyllorna. Jag handlade en hel del på Yves Rocher när jag var yngre och det känner jag helt klart att jag ska göra nu igen efter att ha doftat och känt på produkterna. För er som inte vet har Yves Rocher ett superbra miljötänk när det kommer till deras produkter. De har 100% aktiva vegetabiliska ingredienser och allt papper de använder till förpackningar mm kommer från hållbart odlande skogar. Och när du köper deras nya Concentrated Shower Gel (hittas här!) planterar de även ett träd för att ge tillbaka till naturen. Så himla bra!

Yves Rocher erbjuder alltid gratis hudvårdsanalys i sina butiker. Så passa på att gå in till närmaste Yves Rocher-butik och få reda på hur din hy mår!

Jag fick reda på att jag har en bra hy som är återfuktad och mår bra men att jag behöver bli lite mer noggrann med att skrubba bort döda hudceller. Och detta slarvar jag verkligen med. Och dels gör jag det inte så ofta för att jag har trott att man inte ska skubba för ofta men hudvårdsrådgivaren i butiken sa att jag gott kunde göra det en gång i veckan och att det skulle ge mer mig lyster. Och det vill jag ju såklart ha så nu ska de skrubbas!

Jag fick även testa deras make up-linje. Superduktiga make up artisten Elva sminkade en enkel bassminkning på mig med deras foundation med färgen ”Pure Light” som jag nu använt sen dess. Den kan man lixom bygga upp teckningen med så på vissa ställen tar ju väldigt lite medan jag tar mer på de ställen där jag är lite mer ojämn i färgen. Tips tips!

Här är några av de favoriter jag hittade i butiken. En cleansing gel med en skrubbmix till där man alltså kan göra sin egen skrubb och själv välja hur mycket eller lite korn man vill ha i, så smart! En dagcrème med solskyddsfaktor 25 i, supebra! En återfuktande mask som jag ska använda ca 1 gång i veckan för att boosta huden.

Jag hittade även ett läppstift, Grand Rouge, i min favoritfärg ”103”, så snygg! Och till min stora glädje, en ny favoritparfym!! Jag ÄLSKAR ju lite mörka, murriga dofter och denna som heter ”Rose Oud” (läs mer om doften här) och är lite träig i doften och så mysig. Den påminner mig om Sandal Wood doften som jag förälskade mig i Indien. Så glad att jag nu kan ha med mig den doften till vardags.

Hoppas ni fått lite beautytips från mig och som sagt glöm inte att passa på att få en gratis hudvårdsanalys i din närmaste Yves Rocher-butik ✨ Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Josefin! Jag skickade en kommentar till dig tidigare om att jag har tagit över redaktörsjobbet på It Girls efter dig och frågade om du kunde lägga till mig som administratör på It Girls facebook sida. Nu har jag skickat en vänförfrågan till dig som du bad mig. ?? ??✨

    Evelina 2017-06-09 14:09:30 http://evelinaostlund.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!