Galet mycket just nu ★

Det är väl ingen nyhet att jag har en tendens att ta på mig för mycket jobb.. Jag älskar ju att jobba och har svårt att tacka nej när jag får roliga uppdrag men just nu har det blivit lite för mycket. Jag har svårt att få allt att gå ihop även om jag såklart får till det in i sista sekund. Jag har inte känt samma stress som jag upplevt tidigare men nu sista veckan har det blivit bra stressigt. Det är mycket som ska göras innan sommaren, många projekt som ska slutföras (och påbörjas). Men jag får ta mig igenom denna period som egentligen nu bara är ett par veckor till sen lugnar det ner sig och så får jag lära mig till hösten att säga nej, på riktigt nu. Jag vill göra ett bra jobb på alla plan och när man har fööör mycket är det svårt att överleverera så det är viktigt på flera plan att jag inte tar på mig för mycket!
Men det är ju så roligt att få jobba med det jag drömt om att få jobba med så länge. Jag är så jäkla glad, tacksam och stolt över ALLT jag gör! Men det är också det som kan bli farligt. Att man inte känner några gränser för att ”allt är ju ändå så kul”. Man blir ju trött och stressad ändå även fast det är superkul. Och det här är ju helt klart ett återkommande problem för mig och något mina vänner, familj och även ni mycket väl vet om. Och min värsta mardröm är att gå in i väggen. Att inte kunna jobba alls på ett tag eller kanske aldrig jobba någonsin. Nej, det är inte värt det för fem öre. Jag pratar ju ganska mycket om det här i podden men har inte skriver så mycket i bloggen men det känns skönt att skriva av sig om detta. Och jag tror att jag kanske kan ta in det mer själv om jag skriver ut det. Det blir mer verklighet. Och så kanske jag lär mig att hitta lite mer balans på jobbfronten. Men nu jäklar ska jag köra loss det sista jag har kvar inför sommaren och sen ska jag njuuuta av att vara lite ledig i sommar. Jag är så glad över att jag bokat in en veckas yogaresa tillsammans med Yogiakademin – jag längtar så!! Och till hösten ska jag rocka min livsstårta igen och (lyssna på poddisen om livsstårta så förstår ni vad jag menar).

Och jag måste komma ihåg att jag har massa år på mig att göra allt roligt. Jag kan inte göra ALLT nu. Jag måste verkligen bli bättre på att komma ihåg det. Att jag inte kan säga Ja till allt nu utan vissa saker får vänta. För det är ändå inte så många saker som är ”now or never”, utan en hel del saker kan jag ta upp senare på ett eller annat sätt. Måste.Printa.In.Det.I.Min.Hjärna!

I dag är en sån där rolig fast det är galet mycket jobb! Jag har jobbat hemma nu hela morgonen, snart ska jag i väg och ha en eventlunch tillsammans med min gullis Forni. Sen blir det mer jobb vid datorn, skapa material till bloggen och Instagram i em och vid 19.30 ska jag till Summerburst för att jobba tillsammans med Briskas alkoholfria bar ”Alkoholfriheten” – ni som är på Summerburst ikväll. Kom och häng!!

Hoppas ni får en härlig dag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så bra inlägg! Förstår att de måste vara supersvårt att säga nej när man gillar sitt jobb så mycket. Tycker ändå det är bra att du är uppmärksam på dig själv o tänker på att i framtiden säga mer nej o inte ta på dig så mycket ☺️ Kram!

  CorinneGrönholm 2017-06-11 01:02:17 http://corinnegronholm.com
  Svara
 • Du skulle behöva en mentor!
  Var rädd om dej!

  Anki 2017-06-09 15:36:23
  Svara
 • Ta hand om dig, bästa Jossan <3 <3 <3 <3

  Ida 2017-06-09 14:41:20 http://devote.se/idanyborg
  Svara
 • Det är ju så lätt att tacka ja till för mycket för allt är så roligt så förstår att det är lätt hänt att hamna där.. Jag har själv otroligt svårt att säga nej vilket gör att jag pusslar och flänger för att vara alla andra till lags och sen stupar jag i säng helt slut

  Ses på söndag 🙂

  Angelica Zetterström - Ekomorsan 2017-06-09 14:35:32 http://www.ekomorsan.com
  Svara
 • Hej, din blogg uppdateras inte på bloglovin längre? Något som blivit fel? Bara så du vet! 🙂

  Mia 2017-06-09 14:08:25
  Svara
 • Hej! Har varit sjukskriven i två månader nu efter en kraftig smäll in i väggen.. efter 14 år av massa jobb och inget ledigt i princip.. är bara 30 år och har ingen aning om vem jag är utan jobbet..! så var rädd om dig! Och tack för en inspirerande blogg och podd. Podden har bokstavligen räddat mitt liv<3 kramar

  Jenny 2017-06-09 11:27:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!