Happy Friday ❥ Lunchevent och ny klänning!

Happy Friday på er alla fina! Hoppas ni har en härlig dag! Som jag bloggade om tidigare så hade ju jag och Forni ett lunchevent i dag tillsammans med Nivea. Och här är våra underbara gäster! Tack för en supermysig lunch. Fler bilder från vårt event kommer upp på bloggen inom kort. Håll utkik!

Jag hade på mig min nya klänning från & other stories och försökte ta en snygg bild på Urban Delis takterass där vi höll till. Men det gick så där, blåste så mycket! haha..

Alltså kolla in denna magiska bukett som skapades under eventet. SÅ LJUVLIG! Nu ska jag jobba lite till innan det är dags att åka till Summerburst 🙂 Ses vi där? Hoppas! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!