Drömmig rosa frukost ❥

Hej helgen, så jag har längtat efter dig! Ni som hängt med på bloggen och i podden vet ju att jag har det lite för stressigt just nu. Jag känner mig väldigt slut just nu. Och därför har jag längtat till denna lördag då jag bara ska chilla hemma, mysa, fota, jobba lite men ändå bara ha det lugnt och skönt. Sååå ljuvligt! Jag började med att duka upp en drömmig frukost för att komma i rätt vibe!

Äntligen ska jag bara göra mina sommarfrukostar igen. Jag älskar ju det men har inte alls haft feeling fören nu. Men nu ska det bli massa härliga, rosa frukostar här hemma. Mums!

I dag gjorde jag en rosa grund på naturell kvarg och frysta jordgubbar. Jag toppade med hallon, blåbär, kokosflingor, vanliga flingor, lite acaipulver och en klick jordnötssmör. Muuuuums! Så gott!

Nu har jag njuuuutigt av denna härliga frukost och ska städa lite här hemma och ta massa fina bilder till bloggen och Instagram i lugn och ro. Så mysigt! Jag ÄLSKAR ju att få tid för att fixa och fota utan att vara stressad. Så nu ska jag njuta av att få vara kreativ i några timmar innan jag ska möta några vänner på stan. Hoppas ni får en magisk lördag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!