Be happitude ★

I inlägget förekommer reklam för happitude

Jag hoppas att ingen av er har missat tröjmärket happitude som jag tagit fram tillsammans med Nyheter24-gruppen. Ett glatt, positivt tröjmärke där du kan designa din egen happitröja. Allt för att värna vardagsglädjen!

Vi har fyra olika färger på tröjor: rosa, grå, svart och gul och sju olika färger på tråd. Så att alla ska kunna hitta en färgkombo man gillar!

Efter att jag sett olika tröjor med brodyr på i olika butiker ville jag starta detta märke där man själv fick bestämma vad det skulle stå. Och efter några månaders jobb med Douglas Roos (grundare av Nyheter24-gruppen)  var shoppen uppe – happitude.se

Du skapar din tröja superenkelt på happitude.se – där du väljer färg på tröjan, färg på tråd och vad du ska skriva!

Om du inte kommer på vad du ska skriva – Spana in happitude på Instagram för inspiration!

Ungefär en – en och en halv vecka efter att du designat din tröja och klickat igenom din beställning får du hem tröjan på posten – ready to wear!

Och lägg gäääääärna upp bild på din tröja med hashtagen #Behappitude så jag kan se era tröjor!

Don’t worry, be happi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! När man kollar på tröjorna på insta så ser den ut att vara väldigt oversize och i det här inlägget har du ju klippt den vilket jag tycker gör den mycket, mycket snyggare. Har du funderat på att ändra passformen på tröjan?

  Sofia 2017-06-11 12:01:20
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Vi har den som en ”vanlig” modell så att den ska passa så många som möjligt men så kan man klippa och fixa om man vill. Skulle vi kunna skulle jag vilja ha flera olika modeller men i nuläget måste vi köra på ett säkert kort 🙂 Men stl S på mig blir inte så oversize men har flera i M som såklart blir större. Kram

   josefindahlberg 2017-06-11 15:52:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!