Min nya partner in crime ❥

I tisdags var det ju röd dag i och med nationaldagen men eftersom jag har galet mycket just nu jobbade jag halva dagen. Men jag jobbade inte själv. Utan med min nya partner in crime – Christian!

Jag gör ju en hel del olika saker och ett uppdrag jag har haft under våren är att skapa content till Gallerians sociala medier. Och när de frågade om jag ville förlänga vårt samarbete och jobba under sommaren också kände jag först att jag inte har tid. Men efter en stund slog det mig att det är ett perfekt jobb att göra tillsammans med Christian så att vi tillsammans kan få en härlig peng att resa för i sommar. I och med Christian pluggar och snart går på sommarlov passar det ju strålande!

Vi fotade bland annat på underbara Fabrique, så himla fint! Fikatips!

Efter vi lämnat alla saker vi lånade för fotografering åkte vi till Kungsholmen och Orangeriet där Christians kompisar Sean och Paul hade fest! Så kul med ”Sean Paul”, haha…

Vi blev kvar hela dagen och dansade loss med alla härliga!

Och ja la upp första bilden på oss på Instagram i en rosa flamingo… Myyyysigt!

Sen var det dags att börja fixa inför att fota våra bilder och vi tog bla en härlig balkongbild med grejer vi plockat i Gallerian.

Dock inte den här bilden som kommer läggas upp på Gallerians konto utan en bild på bara balkongen… Men var ju tvungen att ta en bild på denna drömmiga person mitt bland alla blommor och blad.

Det är så smidigt att Christian inte bara är härlig, driven och positiv utan också väldigt snygg. Så han fick ställa upp som modell på en bild. Tack darling!!

Tack babe för att du är bäst på alla sätt! Så roligt att leva och jobba med dig!

Det här inlägget sitter jag och skriver från ett klassrum i Göteborg. Tog tåget hit i morse för att vara med på en Power Babes träff som grymma Ebba styrt upp! Snart ska jag upp på ”scen”! Ses på Instagram stories. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åhhh bästa ebba❤️ Önskar verkligen jag hade kunnat gå! Ha det bäst i Göteborg <333

  Nicole 2017-06-11 14:21:57
  Svara
 • Åh fint! Vad pluggar Christian?

  Em 2017-06-11 14:08:17
  Svara
 • Åh!!! Gillar sånna här inlägg så mycket! Mer av dig???

  Matilda 2017-06-11 12:40:10 http://devote.se/matildaspetz
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!