Skapa ett personligt hem★

I reklamsamarbete med IKEA

Så här ser det ut i mitt sovrum just nu. Det är maxat med växter, färger och mönster. Visst ser det härligt ut? Det är tack vare att jag samarbetar med IKEAs nya kollektion STUNSIG som består av sex olika designsamarbeten. Kollektionen finns bara här och nu och det gäller verkligen att skynda, fynda!

Jag och andra svenska profiler inom mode och design har matchats ihop med utvalda designers från kollektionerna och jag fick Team Hawaii.

Jag älskar ju att göra om hemma och få det att kännas personligt och det är precis vad den här kollektionen handlar om. Därför finns det sex olika designsamarbeten i kollektionen – så att alla ska hitta något de gillar!

Jag älskar dessa illustrationer som Team Hawaii tagit fram. De är galna, roliga och inspirerande – I love it!

Alla designers har jobbat med samma produkter fast med unika illustrationer. Varje team har tagit fram tygpåsar, t-shirts, bäddset, kuddfodral, skissböcker, förvaringslådor, muggar, skålar, assietter, grytunderlägg och brickor. I ett senare inlägg kommer jag visa er hur jag förgyller min morgon med Team Hawaiis porslin. För ska man äta en härlig frukost ska man ju göra det från ett härligt porslin, eller hur?

Alla sex designsamarbeten i kollektionen STUNSIG lanserades i IKEAs alla varuhus i fredags (2/6) och på fredag 9/6 lanseras det på IKEA.se – så håll utkik och hitta din favoritdesigner! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Tack för att du inspirerar så mycket på flera plan!! Var har du köpt amplarna i tyg? 🙂

  Alexandra 2017-06-17 10:32:54
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tack gulle dig 🙂 Jag har köpt dem på en vanlig blombutik.. Minns inte vad den hette tyvärr. Kram på dig!

   josefindahlberg 2017-06-17 11:47:08
   Svara
 • Hej! Vad är det för stor växt som är breve Monsteran

  Malene Haugen 2017-06-11 18:41:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!