Äntligen dags för bara ben ❥

I reklamsamarbete med NIVEA

ÄNTLIGEN är sommaren här! Det känns nästan overkligt att man nu kan skippa jackan när man går till jobbet. Och är det inte märkligt att man blir lika förvånad varje år? Jag är så glad över att sommaren är här och nu gäller det att ta vara på den så bra man bara kan. Och det ska jag verkligen göra! Jag tycker allt känns mycket enklare på sommaren. Det är ljust ute, man bli mer spontan, hittar på fler roliga saker och det är såååå mycket lättare att klä sig. Att bara kunna slänga på sig en klänning och vara klar är ju helt magiskt! Och i samband med det har jag fått möjlighet att fira in sommaren tillsammans med NIVEA och temat ”bara ben”!

Tillsammans med min gullis Forni bjöd vi in till en härlig sommarlunch för våra vänner med klädkod: bara ben. För det är ju en magisk känsla dessa första sommardagar då man kan gå barbent. Och speciellt om man tagit hand om benen så det känns lena och sköna. NIVEA har precis lanserat en ny härlig kroppslotion ”NIVEA Body Oil in Lotion” som innehåller vårdande oljor och doftar underbart av blommor. Perfekt för benen! En boost av olja kan ju verkligen behövas nu efter vintern för att pigga upp benen så de blir redo för sommaren!

I och med detta bjöd vi alltså in våra underbara vänner för en härlig sommarlunch på Urban Delis takterass. Vi hade pyntat med extra mycket blommor för att få en härlig och somrig feeling. Och det blev verkligen en superhärlig vibe under lunchen. Så mycket skratt!

Underbara gullisen Maggie var såklart där!

Petra, Dasha och Chloé (Amandas dotter) och såklart också lilla Arnold – alla var med! Det är väl bara att vänja sig, fler bebisar lär det blir på eventen framöver. Så mysigt!

 

Under lunchen kom Karolina från NIVEA förbi och berättade om nya Body Oil in Lotion och vi alla fick testa och dofta på de tre olika dofter som finns i serien. Mina två favoriter är Vanilla & Almond Oil och Cherry Blossom & Jojaba Oil som doftar så himla gott! Men såklart doftar Rose & Argan Oil supergott och fräscht också!

Fler än jag som verkar gilla NIVEAS nya produkter 🙂 Så söt!

Eftersom Dasha hade händerna fulla med att hålla Arnold så fick jag smörja in hennes ben, hehe..

Den stora skillnanden jag känner när jag använder denna lotion jämfört med de jag redan har är att denna känns tunnare och inte så kladdig. Den sjunker snabbt in i huden och man känner att benen blir återfuktade men att de samtidigt kan andas. Riktigt bra tips till er som vill få härliga ben som är redo för sommaren!

TÄVLING!

Vill du vinna en härlig spa-weekend för tre personer värde 8000 kr? Klart du vill, så härligt ju!

1. Fota dina bara ben

2. Lägg upp bilden på Instagram med #NIVEAbaraben och tagga dina två vänner som du vill dela spaupplevelsen med.

3. Se till att din profil är öppen så att vi kan se din bild!

Det finns även härliga priser för de som kommer på 2-5 plats. Nämligen ett NIVEA-kit som gör dig redo för sommaren (värde 300 kr). Tävligen pågår fram till 13 augusti.

Lycka till! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!