Mina planer för veckan ★

Happy Monday på er bästa ni! Hoppas ni har haft en härlig helg och att ni är laddade för en ny vecka. Det är jag! Även om det inte riktigt känt som helg då jag jobbat hela helgen men jag är taggad ändå! Och jag tänkte kicka igång veckan på bloggen med en planering över veckan som kommer. Har sett många andra bloggare göra det och det verkar uppskattas! Så nu ska ni får en liten överklick över min vecka! Christian är ju bortrest denna vecka, så jag ska passa på att jobba undan så mycket jag kan…

Jag kickar igång veckan med inspelning måndag och tisdag på EAT forum. Mer om det kommer! (Och håll er uppdaterade på Instagram Stories @josefindahlberg.se). När inspelningen är klar på tisdag em är det dags att spela in veckans poddis. Hojta om det är något speciellt ni vill att vi ska prata om 🙂

Onsdag är det dags för ett suuuuuuperspännande möte som jag och Vanja har! Vi håller er uppdaterade inom kort! Jag har två andra möten den dagen och utöver det blir det fokus på att skapa härligt material till bloggen!

torsdag är det dags att ha det första riktiga mötet för min bok. Alltså hur den ska vara upplagd, vi ska sätta deadlines och spåna på titel. SÅ SPÄNNANDE!!

fredag måste ni komma och hänga med mig i Mood då jag är där tillsammans med Häagen-Dazs för att fira deras limited edition och för att ge lite fototips till er som kommer förbi 🙂

I helgen ska jag verkligen försöka vara ledig. Jag ska på en släktgrej på lördagen och annars har jag inga planer. Jag ska försöka ta det lugnt, gå på yoga och mysa med mina vänner. Längtar!!

Ha en grym vecka! Dream big och puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken tid på fredag hänger du i Mood gallerian? kram A

  Astrid Palmborg 2017-06-12 20:38:54
  Svara
 • Kan inte du och Vanja bara ägna ett helt avsnitt åt att planera och gå igenom sommaren. Vecka för vecka, nästan lite systematisk haha. (#nörd).

  Kajsa 2017-06-12 18:08:00
  Svara
 • Hej! Superfin blogg du har. Har följt dig länge, på bloggen instagram och är såklart en av din och Vanjas poddeliner och jag skulle vilja veta vart du hittade bokstavstavlan, den rosa du har. Och såklart ena växten som står breve din Monstera. Big Dream! Kram! <3

  Malene 2017-06-12 16:01:35 http://www.malenes.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!