Pride In Your hair ★

I samarbete med Wella

När jag klippte av mig mitt hår för två och ett halvt år sen kände jag verkligen att jag hittade rätt. Det var som att jag hittade mig själv på något sätt. Jag har testat alla frisyrer som finns typ, alla hårfärger och tröttnade jämt på mitt hår så jag bytte frisyr minst en gång i halvåret. Så mitt hår har alltid betytt mycket för mig. Och att hitta ”rätt” frisyr kan påverka mer än vad man tror. Jag trodde att jag skulle känna mig mer okvinnlig när jag kapade håret men det blev tvärtom. Jag kände mig snygg, kvinnlig och kunde utveckla min stil på ett sätt jag inte känt för tidigare. Nu har jag haft samma frisyr sen jag kapade det och känner inte för en förändring. Utan jag älskar det! Och känner mig så himla bekväm. Men ”rätt” frisyr kan ju såklart variera olika perioder i livet. Så vem vet hur jag kommer se ut i håret om tio år?!

Med mitt korta klipp känner jag mig stiligare, mer självsäker och unik. Och jag tycker alla borde hitta en frisyr som boostar en, oavsett hur den ser ut! Och det är precis vad denna Wella-kampanj handlar om. Att alla borde vara stolta över sitt hår och våga bära den frisyr man själv känner är rätt frisyr för sig själv. Och därför heter denna kampanj ”Pride in your hair”!

I år är Wella stolt sponsor till Pride Stockholm 2017 och i samband med det lanserar de en grym tävling på sociala medier där man kan vinna biljetter till just Pride (första pris inkluderar även resa och boende till Stockholm, hur bra?!). Tävlingen går ut på att dela med sig av en personlig hårhistoria på Instagram med hashtagen #takePrideinyourhair 

Såklart tycker jag att ni ska vara med och dela era personliga hårstorys i tävlingen så att vi kanske ses på Pride 🙂 Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!