Min nya smyckeskollektion ★

I samarbete med CU Jewellery

Hurra, äntligen finns mina nya smycken att köpa! Ni som följt mig ett tag vet ju att jag för ett och ett halvt år sen lanserade en egen smyckeskollektion tillsammans med smyckesmärket CU Jewellery. Och nu har jag uppdaterat kollektionen med några nya favoriter! Och såklart på temat ”Dream Big”! Jag har haft på mig mitt nya halsband sen jag fick första provet för jag gillar det SÅ mycket. Och flera av er har sett det (även om jag försökt dölja det..) och frågat var det kommer från och nu finns det alltså att köpa! 🙂


Jag ÄLSKAR ju smycken och känner mig totalt naken utan mina halsband, armband, örhängen och ringar. Jag bär dem varje dag och att få designa egna smycken är verkligen en dröm som går i uppfyllelse! Det är ju helt magsikt att jag nu kan bära mina egen smycken! Och ännu mer magiskt är när jag ser någon av er bära mina smycken ✨

Det jag gjorde till detta drop är ett halsband där det står ”Dream big”, det finns i både guld och silver. Och det jag älskar med CU Jewellery är att de använder återvunnet äkta silver och de som är i guld har samma silver men med 18 karat guldplätering ✨

Jag har även gjort en ny ring där det står ”Dream” som också såklart finns i både guld och silver!

Och även örhängen med texten ”Dream” och en liten guldstjärna till – Spana in här!

Se hela kollektionen här! (Nyheterna hittar du längst ner!)

Så glad över att jag fick chansen att göra ännu fler smycken tillsammans med CU Jewellery och jag tycker sååå mycket om dem. Ultimata, sina vardagssmycken som också peppar – helt perfekt tycker jag! Hoppas ni också gillar dem! Puss J

Följ mig på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!