Mitt magiska second hand fynd ★

Denna magiska klänning fyndade jag på en second hand butik i New York i våras. Den är från Michael Kors och jag köpte den för 200 spänn. Hur bra?

Den är ju väldigt tjusig men också galet bekväm. Den är typ tre stolkar för stor för mig vilket gör den så här skönt och snyggt oversize. Så det känns som att glida runt i ett lakan typ. Underbart!

Det är ju heeeelt magiskt att sommaren är här nu. Även om värdet är rätt svajigt så kommer det ju garanterat bli många varma dagar och det gör det ju såå mycket lättare att klä sig. Så underbara att bara kunna dra på sig en klänning och så är man klar!

Eftersom solen är framme i dag hade jag på mig mina nya solisar från & other stories som jag ÄLSKAR!

Och såklart har jag på mig mitt nya Dream Big-halsband! (hittar här!)

Hade min favoritmocka/skinnjacka från Mango på mig över först men eftersom det är så himla varmt i dag fick den ryka ganska snabbt! Men bra tips för att klä ner en finare klänning. Matcha den med skinnjacka och converse eller sneakers! Riktigt fint ihop!

Efter ett par veckor med för mycket jobb känner jag att jag är i kapp och har inte alls lika mycket i dag. Så ljuvligt. Mitt humör är på topp! Och nu ska jag förbereda middag hos mig för mina tjejkompisar. Ska bli så himla mysigt! Hoppas ni får en fin kväll! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh, minns du var affären låg eller hette? Ska till NYC i höst och hade varit underbart med tips på bra Second Hand-affärer <3

  Karin 2017-06-16 14:29:05
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Den ligger i williamsburg, bredvid ett gym men minns inte exakt adress eller vad den heter.. försökte googla men hittar inte 🙁 Men typ på Driggs ave tror jag den ligger 🙂 Hoppas du hittar! Kram

   josefindahlberg 2017-06-16 16:32:34
   Svara
 • åh! Jag skulle jättegärna se mer av sånna här inlägg på din blogg. Känns som att du gjorde mer sånt här förr och jag saknar det! Enligt mig börjar det bli lite tjatigt med alla ”stageade” samarbeten som inte riktigt skänker lika mycket inspo Dom känns lite krystade tyvärr. Jag vill se mer av din stil! älskar den! kram

  Lina 2017-06-15 11:06:05
  Svara
 • Hej! Vart är dina snygga solisar ifrån? Kram!

  Tove 2017-06-14 19:57:27
  Svara
 • Den är verkligen otroligt snygg på dig! Om nån har tips på en klänning i liknande modell (behöver alltså inte vara samma mönster) så skulle jag bli glad! Härligt också att du känner att allt är lugnare! ?
  Och får jag fråga var ditt snygga stjärnarmband kommer ifrån?

  Lotta Ahlfors 2017-06-14 19:23:07
  Svara
 • den är magiskt snygg!!

  Sascha 2017-06-14 17:33:35 http://www.vildamagazine.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!