Update (får stanna i sängen idag) ❥

Hej gullisar, tack för alla fina kommentarer och meddelanden. Jag mår verkligen helt okej, men såklart är det läskigt när något så brutalt händer. Jag känner mig trött i dag men mår ändå bra. Fast är fortfarande svullen så har fått råd om att stanna hemma och vila i dag.

Det är ju betydligt bättre men som ni ser fortfarande svullet, lite rött och väldigt varmt. Tydligen kanske jag måste åka in och få antibiotiska men ska avvakta till i eftermiddag och se om det lägger sig.

Så nu blir det att jobba från sängen i dag och försöka vila så mycket jag kan..

Egentligen skulle jag vara på plats i Mood gallerian i dag kl 14.00 tillsammans med Häagen-Dazs för att dela ut deras limited edition smak (fläder & svartvinbär) som det bara finns 300 av i hela Sverige (!!!!). Och så skulle jag haft en fotoskola med er som kom förbi. Men nu blir inte detta av då jag verkligen måste vila. Så tråkigt. MEN såklart är Häagen-Dazs på plats och delar ut denna magiskt goda (och superfina) glass. Så om ni kan – ta er till Mood kl 14 (de stannar så länge lagret räcker).

Alltså kolla vad god!! Helt underbar!

Nu ska jag lägga mig lite igen, beta av lite jobb och sen göra sånt jag aldrig hinner – läsa massa bloggar och kolla in ALLA mina favoritsajter! Så underbart! Ha en härlig fredag! Puss på er fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Krya på dig Jossan! Kanske kroppens sätt att säga till att ta det lite lugnt så att du inte stressar för mycket. Kram på dig fina du!

  Ida/ @im_healthyenergy 2017-06-16 20:22:02
  Svara
 • Kram på dig!! krya massor<3

  Ida 2017-06-16 20:17:25 http://hedlundss.blogg.se
  Svara
 • Tänker på dig! Du får äta glassen hemma i sängen istället! 🙂 <3 Bra att det känns bättre i dag – snart är du på benen igen <3
  Kram!

  Ida 2017-06-16 18:55:01 http://devote.se/idanyborg
  Svara
 • Stort krya på dig!!! 🙂

  ps. var kommer kalendern från? SUPERFIN!

  Karolina 2017-06-16 15:23:14
  Svara
 • Heja dig som lyssnar på kroppen och stannar hemma fast att du missar roliga jobb.
  Ditt eget välmående går ju före allt <3

  Ebba Knutsson 2017-06-16 15:09:26 http://www.nouw.com/ebbaknutsson
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!