Min nya sommartopp ★

Som ni ser är dessa bilder tagna innan min allergiska reaktion. Jag skulle nämligen lägga upp detta inägg i torsdag men så hamnade jag ju på akuten i stället. Men vill ändå visa dessa bilder som är så gulliga tycker jag 🙂

Just nu är jag på jakt efter massa fina sommartoppar som funkar till jeans och jeansshorts i sommar. Och när jag plockade plagg i Gallerian till vår plåtning hittade jag den här underbara toppen på Hollister. Så himla fin!

Älskar den här typen av toppar med volanger över axeln och som tur är finns det ju massa fina varianter i butikerna just nu!

Så härligt och enkelt att bara kunna dra på sig ett par jeans och en topp och så är man klar! Älskar det!

Litet shoppingtips från mig hemma i sjukstugan. Nu tänkte jag ta mig ut och läsa en bok i solen. Så ljuvligt väder ute ju! Hoppas ni har en fin helg! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!