Min dag på landet ❥

Hej på er bästa ni, hoppas ni har haft en fin söndag. Det har jag! Jag har hängt på landet heeela dagen och det har varit ljuvligt. Jag vaknade supertidigt i dag 05.30 och kunde inte somna om. Detta beror tydligen på att min medicin är rätt stark och gör en väldigt pigg. Så jag gick upp och städade hela badrummet och tvättade, haha. Sjukt skönt att få det gjort! Men sen åka jag till landet med mamma, min syster och hennes hund Thyra. Så mysigt! Vi gjorde lite nytta på tomten men mest chillade vi. Åt bullar, snackade och bläddrade i magasin. En perfekt sommarsöndag!

Jag städade i det lilla huset som jag brukar bo i – fast i sommar har jag hyrt en egen stuga på Dalarö. Så himla! Det ska vi prata mer om i veckans poddis som kommer ut på onsdag. Nämligen mina och Vanjas sommarplaner! Och nu är äntligen mitt ansikte nästan som vanligt igen, så skönt!

Efter ett gäng timmar på landet på Gålö åkte vi till Dalarö för en fina och jag såg denna underbara bil som jag vill ha som ”sommarbil”. Hur fin?? Kanske ska ta körkort först iofs….

Alltså mitt älskade Dalarö. Mår så bra av att andas den luften. Det är något magiskt över att vara där. Jag känner mig så påfylld av denna dag. Och så fick den världens bästa avslut. Nämligen att Christian kom hem från USA. Kan inte bli bättre! Nu ligger han deckad av jetlag och jag passar på att blogga lite så jag kan ha en ganska lugn måndag i morgon och starta veckan på ett mjukt sätt! Hoppas ni har haft en fin helg och att vi ses i morgon. Puss på er fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Josefin. Jag undrar vart din rosa bikini är ifrån? 🙂

  Cecilia 2017-06-21 21:10:43
  Svara
 • Hey there Josefin!
  I was wondering– where did you get your pink top from? (bathing suit top)
  I hope all is well with you. Sending you warm hugs from Los Angeles.

  Saide 2017-06-20 00:47:56
  Svara
 • Hej Josefin!
  Tack för en härlig blogg, podd, instagram etc etc etc ?
  Sen den dagen du var med i nyhetsmorgon för ca 3 år sedan har jag följt dig och det har hjälpt mig så mycket att veta att det inte bara är jag som blir fullast, knäppast och elakast varje gång jag dricker. Tack så mycket för att du har gått ut med dina alkoholproblem. Nu vågar jag berätta för folk att jag inte kan dricka och med hjälp av dig har jag bra argument när mina vänner ifrågasätter varför.
  Massa kramar till dig

  Stina 2017-06-19 22:28:54
  Svara
 • vart är glasögonen från:)?

  janna 2017-06-19 10:51:31
  Svara
 • Jaa, var är klänningen ifrån? 🙂

  Olivia 2017-06-19 00:47:55
  Svara
 • Vart är klänningen ifrån? 🙂

  Julia 2017-06-18 22:53:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!