”Josefin och Vanja”-dag ❥

Hej på er fina ni, hoppas ni har haft en härligt start på veckan! Måndagar är ju som ni vet en ”Josefin och Vanja”-dag. Vi har möte på drömmis om pågående projekt, vår assistent Anna kommer och fixar grejer med oss, vi tar fina bilder, vi äter lyxlurre och spelar in podden. En riktigt härligt rivstart på veckan med andra ord!

I dag unnade vi oss en härlig lunch på Deli Di Luca som ligger här på Söder!

Vanja tog dagens lax och jag..

En vegosallad som var proppfull med goda grejer!

Vi pratade igenom allt som hänt med min allergichock, gick igenom helgen, en del märkliga saker och såklart gick vi igenom vad vi skulle prata om i veckans poddis som kommer upp på onsdag. Missa inte! På eftermiddagen blev jag dock heeeelt slut, jag hade tänkt att jobba rätt sent på drömmis för att sen gå iväg på en grej ikväll men gick hem och la mig. Sov i en och en halv timme och nu ska jag gå och handla middag med Christian och bara ta det lugnt. Bara för att svullnaden är borta är jag inte helt återställt så måste fortsätta ta det lugnt 🙂 Ska bli riktigt skönt faktiskt! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!