”Jag behöver bananpannkakor!!”★

I dag vaknade jag upp med sån craving för bananpannkakor. Jag kände verkligen att jag behövde det för att överleva, haha.. Inte riktigt men nästan! Egentligen skulle jag i väg på möte på kontoret vid Karlaplan men sen kom jag på att jag lika gärna kunde köra telefonmöte så jag hann ta det lite lugnt och göra mina pannkisar. Så på vägen hem på min morgonpromis köpte jag med allt jag behövde. Så mysigt! Jag känner mig fortfarande lite slut efter allt som hänt. Har lixom någon märklig feeling i huvudet.. Och nu har jag ju lovat att jag ska lyssna mer på kroppen nu så det gjorde jag!

Ikväll ska jag ha inspelning mellan 18-00 så det känns extra viktigt att få en bra start på dagen så jag samlar kraft och orkar vara på topp ikväll! Det ska blir så kul att spela in, mina bästa kompisar och Christian ska vara med, så kul! Och jag håller tummarna för att det inte börjar regna!

Så medan Christian tog emot nya soffan (så kul!!) och skruvade på alla ben stekte jag pannkakor. Och sen åt vi en lugn och mysig frulle ihop. Precis vad jag behövde. Jag är så inne på att göra det lite mjukt för mig nu. Att börja dagen på snälla sätt. Och eftersom den värsta hetsen har lagt sig nu och det känns som att sommarschemat redan smygstartat kommer jag kunna ha rätt lugna och mysiga mornar nu lite hela tiden. Så ljuvligt!

Det var länge sen jag orkade göra bananpannkisar till frukost men det är ju såååå jäkla gott. Vi toppade med kvarg, hallon, blåbär, kokos och hackade mandlar. Mums!! Hoppas ni också har haft en fin start på dagen. Puss på er och ha en härlig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad har hänt med kvalitén på bilderna? Eller ska dem vara så?

  Alexandra 2017-06-21 11:24:21
  Svara
 • Mmm..gott!
  Min bananpannkaka(bröd) ligger i ugnen nu ⭐️?

  Enna 2017-06-20 20:30:38 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Vad har du för recept på dina bananpannkisar? ✨?⭐️

  Jenny 2017-06-20 14:50:55
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Superenkelt, för en potion = 1 banan och två ägg och sen mixar jag i en blender och steker i kokosfett 😀 mums!!

   josefindahlberg 2017-06-21 11:11:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!