Kaosmorgon och ny soffa ❥

Hej på er fina ni, nu sitter jag på kontoret vid Karlaplan och har äntligen fått mitt ”shit together” och har en rätt skön feeling i kroppen men så började inte dagen direkt. Jag vaknade och mådde jättebra, lite trött efter sen inspelning igår (som avslutades med nattdopp – kolla min Instagramstories!). Allt är var frid och fröjd hemma tills det var dags att packa ihop alla grejer för dagen, klä på mig och ta dessa bilder – då greps jag av panik. Mitt tålamod försvann på en sekund, allt kändes obekvämt och jag ville bara gråta. Till slut gick jag hemifrån en kvart senare än vad jag behövde göra, blev superstressad av att jag skulle bli sen till mitt möte, försökte lugna ner mig på vägen men inget funkade.. Men så på vägen kom jag på att 1. Jag ska ha min mens i morgon och har förmodligen något PMS-ryck och 2. Detta är första dagen utan min kur av massa mediciner så det är ju inte så konstigt om det känns lite märkligt i kroppen.

Men i alla fall HATAR jag när jag känner såhär. Jag blir galen på mig själv. Jag vill lixom bara kunna skärpa mig på en gång men det känns omöjligt. Väl på kontoret och efter att jag bett om ursäkt tio gånger över att jag var sen började det kännas bättre. Och när mötet var klart satte jag på en meditationsövning och andades i sju minuter. Så himla bra! För jag vet ju att det hjäper. Och det gjorde det! Jag fick tillbaka mitt fokus, kände mig lugnare och kunde börja göra lite nytta.

Och nu sitter jag här och har svarat på nästan alla mejl i inkorgen, skickat alla mina fakturor och håller på med ett blogginlägg. Jag är fucking back on track och det känns så jävla gött!

Skönt att det går att styra om och styra upp. Nu ska jag se till att få en härlig andra del av dagen. Nu ska jag få i mig lite lunch och sen ska jag träffa Christian i eftermiddag och njuta av att vara lite ledig. Så himla härligt!

Och äntligen har jag min nya soffa hemma. Hur snygg? Jag älskar den! Den kommer från Sofa Company och snart ska jag visa er ännu bättre bilder! Ha en grym onsdag bästa ni! Puss J

Psst! Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!