Min nya vardagsväska (där jag får plats med allt!) ★

Jag har helt glömt att visa er min nya vardagsväska som jag köpte för ett tag sen. Jag har länge varit på jakt efter en rymlig (och snygg!) väska som jag får plats med dator, kamera och allt annat jag släpar med mig i. Och så hittade jag denna i mocka med fransar på Hunkydory och blev kär direkt. Lite härlig bohofeeling, snygg och praktisk!

Så den har hängt med mig typ varje dag senaste månaden men har sällan med den när jag fotar outfit. Jag har nämligen ALLTID en lite väska i min stora. Och det är den lilla väska med telefon, plånbok, läppstift och nycklar som får följa med på luncher och outfitfotograferingar. Men nu så fick även denna pärla synas i rampljuset. Ett lite väsktips från mig till er bara. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!