Vår magiska midsommarhelg i bilder ❥

Hej på er bästa ni, jag hoppas ni har haft en superhärlig midsommar och njutit av denna långhelg. Det har jag och nu ska jag visa er hur min helg har sett ut.

I fredags morse tog jag och Christian bussen från Stockholm mot Skåne för att fira #AbsolutMidsommar tillsammans med 300 personer. Vi kom fram strax efter lunch och checkade in..

Vi fick vårt nr på vårt tält och letade ivrigt i indianbyn efter nr 58. Hur mysigt?!

Vi hittade vårt tält och ”flyttade in”, alltså drömtält. Så himla fina!!

Min kompis Anna Korsgren var med och anordnade detta event och när hon frågade om jag ville komma för några veckor sen sa jag direkt ja. Så himla rolig grej som man förmodligen bara kommer uppleva en gång! Jag fick en fråga på Instagram om ”hur jag ställer mig till att vara där när det är Absolut som anordnar och jag är nykterist” men för min del har jag inget emot akoholbolag. Jag strävar inte efter att ALLA ska sluta dricka. Utan mitt beslut gäller för mig och sen är det upp till alla andra att själva bestämma. Och jag känner att jag absolut kan åka på en festhelg och festa loss utan att dricka! Just so u know 🙂

Vi käkade skitgod Halloumiburgare från den här snygga food trucken.. Vi samma mål typ tre gånger under helgen för det var så himla gott!

Vi käkade, dansade och festa loss under fredagkvälle men det blev inte så sent. Vi gick och la oss i tältet typ tolv.. Skönt!

För vi firade nämligen midsommar på lördagen efter halva fredagen gick åt till att åka bussen till Skåne.. Och vi började dagen med frukostpåsar i tältet. Så mysigt!

Och hängde i vårt mysiga tält! Så himla glad över att jag fick dela denna helg med den här magiska personen!

?

Vi har tagit så mycket bilder den här helgen. Så kul! Och lucky me att Christian också gillar at fota och är grym på det!

Efter morgonmys i tältet var det dags för Festival Yoga tillsammans med underbara Malin från Yogiakademin. Det var ett helt magiskt en timmes pass och jag slungades tillbaka till Indien där jag var sist när jag yogade med Malin. Så glad över att jag åker iväg med dem snart igen!

Efter klassen kände jag verkligen att jag MÅSTE ta tag i detta och få in yogan i min vardags. Jag mådde helt galet bra både fysiskt och psykiskt efter yogan. Och jag vet ju att jag mår så bra av det men ändå är det tydligen supersvårt att få till… Hm måste tänkte om här!

Så glad att Christian också gillade det och tydligen har han yogat rätt mycket… Underbart!

Sen var det dags att knyta kransar!

Vi gjorde såklart varsin!

Sen var det dags för midsommarlunchen med alla 300 personer. Så härligt! Och gott! De hade gjort en buffé med allt det goda man vill ha på midsommar!

Babe!

Efter lunchen kom äntligen solen fram 🙂 Så ljuvligt! Då var det dags för fotboll!

Sen gick vi såklart till spådamen som fanns i en lite husbild. Så kul!! Jag och Christian gick in tillsammans och var faktiskt lite nojiga….

Men vi fick bara bra kort och har det tydligen lite för bra ihop.. Haha… Så härligt! Hon såg både en ljus och fin framtid, barn och mycket pengar. Underbart ju! Hon var jäääkligt flummig och superrolig men efter det här tror jag stenhårt på henne!

Efter spåkvinnan fortsatte hänget i soooolen!

Sen var jag ju såklart tvungen att fota min outfit.. Jag hade på mig min magiska klänning från Indiska. Som ju passade perfekt för midsommar!

Så underbar kväll! Så fin solnedgång!

På kvällen drog jag på en rockig t-shirt över för att tuffa till den lite!

Alltså kärleken jag har för den här personen!

Drömmen att få dela den här helgen med dig!

Vi fortsatte att festa hela lördagkvällen. Både ute och inne i sen stora ladan där de hade byggt en klubb. Och det var riktigt bra vibe!! Vi la oss någongång i natt och försökte sova bland efterfester i tälten omkring oss… Det är ju väldigt mysigt att sova i tält men sjukt lyhört men men det gick faktiskt helt ok..

Vi vaknade tidigt i morse, åt vår frukostpåse och sen var det dags att hoppa på bussen hem! Och nu är vi hemma efter sju, åtta timmar på bussen. Så mysigt att komma hem! Och nu när jag tittar tillbaka på alla bilder inser jag vilken jäkla drömhelg vi haft! Tusen tack! Nu ska vi hämta lite sushi och kolla på film. Ses i morgon! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vackra, bästa NI ? Så underbart att ha er där! Sinnessjukt fina bilder också…

  Massa kramar på er båda!

  Anna 2017-06-28 18:02:46 http://annakorsgren.elle.se
  Svara
 • Så himla drömmig midsommar! Ser verkligen ljuvligt ut på bilderna

  Emmie 2017-06-27 20:23:35
  Svara
 • Asså ni är så söta och fina ihop!

  Sandra 2017-06-26 17:39:51
  Svara
 • Vilket DRÖMPAR ni är!✨❤️

  Karro 2017-06-26 16:04:04
  Svara
 • Herregud så fina ni är ihop!! Wow!

  Linnea 2017-06-26 15:59:25
  Svara
 • Kemin mellan er två skojar man inte bort! SÅ FINA <3

  Lina 2017-06-26 08:41:35
  Svara
 • Vilken fin midsommar. Fantastisk känsla i bilderna. Och ni är så fina ihop 🙂

  Anna María 2017-06-26 08:21:12 http://dnilva.se
  Svara
 • Vilken magisk helg det ser ut att ha varit 🙂 bilderna alltså!

  Och sen, ni två turteduvor <3 så fint att se!

  Sriwanna 2017-06-25 21:43:33 http://sriwanna.com
  Svara
 • Gud så härligt!! ☺️????✨ Ni är så underbart fina tillsammans! Båda två är så jäkla snygga och STRÅLAR verkligen!! Så mysigt! ??✨

  Sandra Hedman 2017-06-25 21:01:06 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!