Mina roliga planer för veckan ★

Hej måndag och hej bästa ni! Hoppas ni har haft en bra start på dagen. Jag var galet trött när jag vaknade men lyckades till slut släpa mig ut på en morgonpromis vid halvnio för att vakna till. Vilket jag gjorde!

När jag kom hem gjorde jag en härlig, glad och god frukost till mig och Christian för att starta veckan på bästa sätt! Så himla mysigt! Vi båda var rätt sega efter den här helgen så vi behövde en extra härlig start på dagen i dag!

Efter frukosten var det dags att ta tag i allt jobb igen! Jag har en fullspäckad vecka framför mig och är galet taggad på allt kul jag ska göra!

I dag ska jag spela in podd med Vanja och det är som alltid världens bästa start på veckan! Efter poddisinspelning är det dags för att förbereda inför morgondagens filmning. Jag ska fixa massa rekvisita och det ska jag gör i eftermiddag!

Tisdag. I morgon är det dags för inspelning för mitt hemliga projekt som snart lanseras (YAY!!!!) Vi spelar in på HAY Market i morgon heeela dagen och jag är dundertaggad!!

Onsdag. Jag och Vanja har en hel del roliga möten som jag ser fram emot och så hoppas jag vi hinner spåna på vårt kommande varumärke och vår hemsida. Så mycket som händer med ”Josefin och Vanja AB” nu, så roligt!

Torsdag. Fotodag!! Jag ska skapa MASSA content till vår nya Instagram för mitt hemliga projekt. Så roligt! Och så ska jag käka lunch med min gullis Joanna, längtar!!

Fredag. Ska vara med och redigera filmerna vi ska filma i morgon. Och så fort jag är klar med det blir det en runda på stan för att hitta det sista till min outfit på lördag då min kompis Martina ska gifta sig!!!!

Lördag & Söndag. Slottsbröllop för Martina och Taha! Jag är så taggad att jag spricker!!!Världens bästa helg ju! Längtar!

Som sagt en fullspäckad vecka med massa saker jag älskar! Nu kör vi! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter som en superhärlig vecka. Massa kramar <3

  Chanapha 2017-06-27 20:36:45 http://chanapha.se
  Svara
 • Måste bara slänga in ett spontant ”Tack för en underbar blogg”! Du får med allt i vardagen och det är alltid roligt att kika in här ? Kram ?

  Miranda 2017-06-26 22:09:58
  Svara
  • Svar på Mirandas kommentar.

   Men åh TACK fina du!! 🙂 Det gör mig så glad och peppar mig med sånna här kommentarer!! Kram på dig!!

   josefindahlberg 2017-06-27 00:31:55
   Svara
 • Låter som en väldigt spännande och rolig vecka. Men jag är nyfiken, vad jobbar Christian med? 🙂

  Rebecka 2017-06-26 14:33:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!