(går)Dagens outfit ★

Jag hann aldrig lägga upp dagens outfit i går så den kommer nu.. Jag gjorde på riktigt i ordning mig på fem minuter för att hinna till vårt lunchmöte.. Och när jag är stressad KAN JAG INTE at på mig något oskönt eller tight.. Så jag slängde på mig min gamla favoritklänning från Make Way och drog över en rockig tshirt.. Snyggt och väldigt bekvämt!

Och så en stickad polo över för det var ju lite kyligt i skuggan även om solen var framme! Nu ska jag jobba undan, ha ett möte och sticka till landet för att grilla och spela kubb. L.Ä.N.G.T.A.R!!! Hoppas ni har en magisk torsdag. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Så fint är ditt hår! Undrar dock om du inte skulle kunna visa fler bilder framifrån med allt hår utsläppt? Ser mest bilder i profil/bakifrån och framifrån med hälften av håret uppsatt. Skulle gärna vilja se hur det ser ut helt utsläppt framifrån 🙂

  Sofia 2017-06-30 22:18:13
  Svara
 • Hej Josefine!!
  Dina nya solisar e ju helt fantastiska! Men.. hittar dem ej på hemsidan? Varnad längesen du köpte dem? Finns d kvar tror du? Måste springa dit nu??‍♀️ Men ville bara se dem på hemsidan också ?

  Filippa 2017-06-30 08:29:57
  Svara
 • Hej fina! Jag behöver tips på jackor, sensommar, höst, vinter, ja allt som komma skall! Du är bäst!!

  Kram!

  Olivia 2017-06-29 23:39:05
  Svara
 • Snygg outfit!

  Merce 2017-06-29 22:09:45 http://meerc.se
  Svara
 • Superfin tröja!!

  Ida 2017-06-29 19:58:41 http://onlyonewaytogo.blogg.se
  Svara
 • Hej Josefin! Jag har ett problem!
  Jag bor i stek heta Florida och tycker varje sommar ha samma problem: hitta klader/outfits som ar inte for varma men anda professionellt. Du tanker kanske att jag borde kunna detta efter att bott har i 5 ar, men nej. Jag ar nog mer en host person. Gillar att cover upp, men det funkar inte har. Nu har jag inte shoppat pa super lange, och ska imorgon ivag for jag ska pa en utbildning 2 tva veckor och behover kanna mig lite snygg 🙂 Jag vill ha en ganska enkal garderob, men efter att ha kopt mycket enfargat sa ar det saaa trakigt.
  Jag tycker det ar viktigt att anpassa klad stil med kropps form och jag ar ganska lang vilket gor en kjol pa en kort person ser mycket kortare ut pa mig. Ugh… tycker det ar svart att ha professionel stil utan att se ut som grandma. Om du har lite tips typ trekvartsarmad kavaj eller jag vet inte vad, kanske du kan gara en post med lite inspo: hot weather but professional style. Tusen tack!! Ska ut och power walka nu med senaste podcasten! <3

  Amanda 2017-06-29 19:33:10
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Ja, detta problem. I know!! Har hänt i New York en hel del på sommaren och det är så galet varmt och SÅ SVÅRT att klä sig… Ska försöka ge lite bra tips på bloggen!! Kram!!

   josefindahlberg 2017-06-30 14:52:10
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Update 😀
    Hade ALL tur med mig idag. Pa rean hittade jag ett professionella byxor som var tre kvarts langa. Jatte skona och fina. Och hittade tre blusar varav alla var lite otippade mig, men tror dina 🙂 blommiga klanningar inspirerade mig lite. Sa mycket fint!

    Amanda 2017-07-02 05:45:57
    Svara
 • Snyggt! Vart är polon ifrån? Gillar modellen!

  Matsdotter 2017-06-29 15:52:59 http://matsdotter.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!