Du måste ha konkreta mål för att lyckas ★

Jag får en hel del frågor från er om karriär, hur man ”lyckas”, hur man tar sig framåt och vilket mitt absolut bästa råd är. Och det kommer förmodligen för evigt att vara ”ha konkreta mål”.  Utan mål att jobba mot kan man lätt hamna på fel väg, tappa inspirationen eller siktet. För mig har mina mål varit avgörande. Mitt första mål i min karriär var att plugga, sen att skaffa en bra praktikplats och göra ett grymt jobb, att starta en blogg och få mycket läsare, att få en anställning, att bli egen, att fakturera X antal tusen i månaden, att skriva en bok, att starta ett eget märke… Jag har haft många stora mål som jag uppfyllt och detta för att jag hela tiden har vetat var jag ska. Vad jag ska lägga min energi på så jag inte blir vilsen på vägen utan att jag hela tiden har ett konkret mål att jobba mot. Och det bästa är att när du uppfyllt ett mål, kommer du våga sätta ett högre mål nästa gång eftersom du vet att det är möjligt att nå dem. Så börja med ganska enkla mål som du vet att du kan ta och så gör du målen större och större med tiden. Och såklart ska siktet alltid vara inställt med ”Dream Big!” men du MÅSTE dela upp ditt stora mål i mindre mål och låta det ta tid att nå de stora målet. Det finns INGA genvägar!

Detta är verkligen the way to go tror jag!

Så för er som har massa ideér, tankar och funderingar. Låt dem inte bara vara där uppe i huvudet – där gör dem ingen nytta! Skriv ner, spalta upp, vad är första steget, vad kan du börja med i dag? Vad kan du göra i morgon? Om en månad? Om ett år? Och börja din resa step by step.

Det enda sättet att få reda på om det går, om det är rätt väg för dig – är att testa! Det finns inget annat sätt. Du kommer aldrig kunna gissa dig till hur det kommer att blir utan du måste prova! Heja dig!

Psst! Du har väl inte missat min Facebook-grupp Power Babes? Gå med för daglig inspiration och pepp! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mycket bra inlägg!
  Kämpar mycket med känslan av att inte ”hamna dit man siktar”. Jag har haft (och har kvar lite) stor rädsla av att misslyckas med det jag gör och att inte komma dit jag velat komma. Men med åren nu så börjar man inse att genom att sikta mot sina mål, så kanske det inte är meningen att komma PRECIS dit man vill. Alla vägar man tar leder någonstans och man kan inte alltid se vart stigen leder. Och kämpar man åt ett håll så kommer man förhoppningsvis någonstans i närheten av vart man, en dag, vill vara! Och då är det bara att fortsätta köra!
  Wow utsäkta den extremt långa kommentaren!
  Med detta vill jag säga! JA! Helt rätt och det är okej att kämpa sålänge men ej ger upp! Man kommar alltid någonstans!
  Tack för en inspirerande, positiv och balanserad blogg!

  Nathalie 2017-06-30 18:41:37
  Svara
 • Ett bra tänkvärt och inspirerande inlägg!

  Jeanette 2017-06-30 17:31:54 http://fruthomsen.vimedbarn.se
  Svara
 • Bra tips! ?

  Merce 2017-06-30 16:10:19 http://meerc.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!