Power Babes event i Göteborg ★

Som ni säkert alla vet har jag ju en Facebook-grupp som heter ”Power Babes” (gå med här!) Och det jag älskar med denna grupp (och som jag hoppas på när jag startade den) är att den är fylld av grymma Power Babes som gör massa coola grejer. En av dem är Ebba Knutsson som ganska snabbt efter att jag skapade gruppen mejlade mig med en idé om ett Power Babes event i Göteborg och frågade om jag ville vara med och ”föreläsa” och såklart sa jag ja!

Och för ett par veckor sen hoppade jag på tåget för att vara med på eventet och göra mitt bästa för att peppa och inspirera alla tjejer som kom. Och jag älskade det! Och vill verkligen föreläsa mer. Så himla kul!

Flera av tjejerna som var där känner jag igen från Power Babes gruppen och det var så kul att se dem live! Vi körde ”shakeing” tillsammans, jag snackade om ”Dream Big” och svarade på tjejernas frågor!

Vi tävlade även ut mina och Vanjas fina skal på plats (dem hittar du här!) och så fick en lycklig vinnare designa sin egna happitude-tröja! Så bra priser!

Efter ”föreläsningen” hade vi ännu fler tävlingar där man bland annat kunde vinna ett härligt och lyxigt doftljus från Shopcorn!

Som Lova vann, grattis!!

Det var två fantastiska tjejer på plats som sjöng grymma Girl Power låtar! Så jäkla bra!

Flitiga Ebba hade även fixat spons på god dryck från NOBE Aloe Vera, så gott! Snyggt jobbat!

Och min favorit från Vitamin Well, så goda!!

Veronica som jag haft koll på via Power Babes var där! Så roligt! (Spana in hennes blogg här!)

Tillsammans med fina Lova och Ebba!

Så kul att träffa grymma Jennie som verkligen var på hugget med frågor och ideér. I love it!! Heja dig!

Alla bilder är tagna av grymma Felicia Ludwigsson

Tack grymma Ebba som styrde ihop detta! Så bra jobbat och det var så kul att få vara med på den här dagen! Tack alla som kom och hoppas vi ses snart igen! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!