Do what makes you feel good ❥

Hej på er finaste ni, och TACK för att fina kommenterar jag fått i veckan efter att jag delade med mig av min krasch. Jag älskar att vi kan peppa och inspirera åt båda hållen. Era kommentarer hjälper mig verkligen. Så glad över att jag har er ❥  I fredags eller redan i torsdags kväll vände mitt mående rejält och jag kom ur min dåliga-mående-bubbla, så skönt! Det var som att jag kunde andas igen efter dessa dagar jag var inkapslad i denna ångestbubbla.. Jag ska prata mer om det här i veckans podd också så håll utkik efter den.

Den här helgen var precis det jag behövde, jag har chillat, yogat, hängt med vänner, ätit och haft det riktigt härligt. Jag har gjort allt det som får mig att må bra. Så viktigt att gå ”back to basic” när livet svajar 🙂

Jag har typ bott i den här tröjan i helgen och jag har fått massa frågor om den på Instagram stories, vilket jag förstår. Den är ju sååå mysig och fin! Hittas här! – annonslänk!
  

Nu ska jag städa i ordning lite i lägenheten för dagens visning och sen blir det glögg hos mamma = BRA SÖNDAG! Och solen skiner, äntligen!! Så ljuvligt! Önskar er en finfin dag också, DO WHAT MAKES YOU FEEL GOOD! Puss J ❥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!