Det ska bli sååå härligt med julledighet ★ ( + erbjudande på Elsa Leonie)

Alltså huuuur härligt, mysigt och skönt med jul? Jag ser så mycket fram emot några dagar i lugn och ro. Just nu sitter jag hemma med tända ljus och går igenom alla ansökningar om att bli min nya Power Babe, alltså wow vilka brudar ni är. Love it! Så spänd på att hitta rätt person att kicka igång nya året med!!


Jag myser även här hemma i mitt nya set från Rag Doll som kommer från Elsa Leonie, sååå fint och skönt! I webbshoppen Elsa Leonie finns det MASSA fint och om ni anger koden ”Josefin” får ni 25% på allt! Så passa på att köpa lite fina julklappar till er själva vet ja 🙂 Nu ska jag gå igenom resten av ansökningarna! Hoppas ni har en härlig fredagkväll! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!! Kan du inte visa hur du sätter upp håret såhär med en sjal?? Så fint!!!

    carina 2017-12-23 00:32:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!