Dagens outfit (min nya vaaaarma & snygga jacka!) ★

Inlägget innehåller annonslänkar

Glad onsdag på er bästa ni! Hoppas att ni har en bra dag! Jag ät tillbaka på Drömmis och har jobbat med Nattis nästan hela dagen. Lite skönt att komma ut från skrivstugan och göra lite vanligt jobb i några timmar 🙂 Vi passade så såklart på att fota lite outfitbilder.

Alltså hur magisk är den här jackan? Jag hittade den i helgen när jag och Fredrika gick runt på stan, blev ett litet för dyrt spontanköp men jag älskar den och den är SÅ VARM! Jag behöver faktiskt en riktigt varm jacka. Jag har ju lite för många fluffjackor men ingen som är speciellt varm. Så den här är perfekt när den riktiga vintern kommer, om den kommer och till min resa till Alperna 🙂 Jag hittade den faktiskt på Mango, måste vara någon specialkollektion och det fanns bara en kvar, den hade kostar 6000 men låg nu 4000 kr. Bättre än Acnejackan som ligger på 17 000 i alla fall.. 🙂

Mina kängor som också är väldigt varma och tåliga hittar ni här! Jag har haft dem en hel del redan och även dom kommer vara perfekta när snön kommer (hoppas snart!).

Älskar färgen och att den är så sliten!

Helt klart min nya favoritjacka!


Nu ska jag jobba undan lite mer här på Drömmis. Hoppas ni får en härlig kväll! PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!