Jag är SÅ redo för det här året ★

★ God morgon första arbetsdagen på det nya året, jag kommer mig såå redo!★

Efter julledighet och mitt nyårsretreat kliar det nästan i fingrarna för att så sätta igång med alla härliga projekt för året. För det kommer att hända en hel del nya grejer. Och väääldigt snart kommer det hända nya grejer här på bloggen. Jag är såååå otroligt taggad! Håll utkik!

Tack vare er och er underbara pepp kan jag fortsätta att förverkliga fler drömmar och skapa ett ställe där vi kan fortsätta sprida vår fantastiska inspiration och det är jag så himla tacksam för. TACK! Och tack för alla kommentarer om vad ni vill se mer av på bloggen under året. Jag ska snart dela hur topplistan såg ut 🙂

Jag älskar att göra det jag gör och jag känner mig mer grundad än tidigare för att kunna göra det på ett mer balanserat sätt och jag ska försöka få den känslan att hålla i sig. Jag är så otroligt taggad på att utveckla mig själv, min blogg och er! Jag känner att detta år kommer att bli MAGISKT! Håller ni med?! ★

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, äta mitt egenbakade fröknäcke (recept kommer) och göra mig i ordning för en dag på drömmis med min soul sister Vanja som jag inte träffar på ett par veckor. Så himla bra start på dagen och året 🙂 Hoppas ni också får en härlig dag! Puss och kram finaste ni! Kom i håg att ni ääääääger!! Haha, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Your shirt <3 Where is it from?! 🙂

  Nensi 2018-01-02 17:58:04
  Svara
 • Fina Josefin, gott nytt år! Tack för all inspiration du ger mig på alla plan dagligen. Jag menar både på det ytliga som kläder, inredning osv. men även det inre om att våga köra på det man tror på, att inte bry sig och att sätta sig själv i förstahand. TACK! Igår satte jag mig ner för att reflektera över dem höstlöften jag satte upp efter att jag i höstas hade lyssnat på ert poddavsnitt om just detta. Om det inte hade varit för er hade jag aldrig kommit så långt som jag har gjort idag. Dina perspektiv får mig att utvecklas. Ännu en gång: TACK! <3

  Wilma 2018-01-02 17:08:41 http://nouw.com/wilsoon
  Svara
  • Svar på Wilmas kommentar.

   MEN ÅH!!! Magiskt!! Tack för att du delar med dig :))) Blir så himla glad!! Heja dig! Kram!

   josefindahlberg 2018-01-02 19:50:48
   Svara
 • Är också redo för det här året! Ska sätta fart på mina drömmar på riktigt och förhoppningsvis kunna leva helt och hållet på mitt företag när året är slut 😀 Ser fram emot att följa dig och inspireras det här året!

  Clara 2018-01-02 09:55:22 http://claratoll.se
  Svara
 • God fortsättning Josefin! Också pepp på 2018 och vad detta år har att erbjuda. Var hittar jag din tjusiga blus? Kram!

  Isabel 2018-01-02 09:43:55
  Svara
 • Gott nytt år till dig!

  Josefine 2018-01-02 08:00:18 https://laserklinikensodermalm.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!