Recept: God och nyttig frukostmacka ★

Hör och häpna, jag har bakat! Det händer ju inte speciellt ofta men nu så 🙂 Efter i helgen då jag åt fröknäcke varje dag fick jag feeling att göra mitt egna och det är SÅ ENKELT! Och det blir SÅ GOTT! Bästa frukostmackan som dessutom är fullproppad med bra grejer!

★ Du behöver: ★

1 dl majsmöl

1 dl solrosor

1 dl pumpafrön

1 dl sesamfrön eller linfrön (man kan blanda som man vill, går även bra att ha med nötter)

Så gör du:

Sätt ingen på typ 150 grader. Blanda alla torra ingredienser, häll i en halv dl rapsolja och två dl kokande vatten (funkar att värma i vattenkokare). Blanda ihop och låt stå typ 10-15 min.

Lägg ut degen på ett bakplåtspapper på en plåt och forma ditt knäckebröd, gör inte ett för tjockt lager. Låt vara i ungen i typ en timme på samma värme. KLART! Så himla enkelt och som sagt det blir sååå gott!


Så nu har jag frukost för hela veckan. I dag toppade jag med avokado och chiliflingor, mums! Nästa gång jag bakar det ska jag prova att smaksätta med kanske gurkmeja eller spirulina så det blir det i fina färger också. Så himla enkel och bra frukostgrej att göra själv! Tips, tips! Puss Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh så gott! Ett tips om du vill göra brödet tunt är att lägga över ett bakplåtspapper över smeten, så kan man kavla eller bara platta ut det som man vill utan kladd 🙂

    Zara 2018-01-08 10:20:42
    Svara
  • Åhh vart är den där fina kalendern ifrån?

    Frida 2018-01-02 12:02:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!