Hurra, poddisen är back on track ★

Happy Poddisdag! Efter julledigheten finns det äntligen ett rykande färskt avsnitt av Josefin och Vanja ute. Hurra!! Eftersom vi inte spelade in i jul pratar vi igenom just julen. Hur var det på frälsningsarmen där jag var och hur gick det egentligen när tomten kom och skulle ge julklapp till Iggy? Och varför snackar vi om nysningar i snippan? Haha, som vanligt en poddis med både högt och långt och en väldigt skrattig poddis, så härligt!

Känns underbart att vara tillbaka på Drömmis med Vanja och spela in vår älskade podd. Hoppas ni vill lyssna och att ni vill följa oss på Instagram (klicka här!). Ha en magisk onsdag. LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej vackra vackra Josefin. Jag vill inleda denna kommentar med att påminna om hur värdefull du är. Jag är en liten själ som är 19 år gammal & bor på Södermalm. När jag var 13 år gammal insjuknade jag i svår anorexi nervosa & det höll på kosta mig livet. Jag hade svultit min kropp så illa att mina inre organ tillslut lade ner & jag fick vårdas för intensivvård på Södersjukhuset. Under 7 år har EKG-apparater, sondslangar & näringsdrycker pararellt med inläggningar varit mina livlinor. Förra hösten fick jag tillslut nog efter min sista inläggning & bestämde mig för att se livet i vitögat. Jag insåg att jag inte ville dö utan jag ville faktiskt leva men inte inspärrad bakom sjukhusväggar inbäddad i landstingslakan. Jag återfann min livsglädje i yogan & meditationen & håller för tillfället på att utbilda mig till yogainstruktör. Du är en av mina allra främsta inspirationer & motivationer till att fortsätta kämpa för ett friskt & fritt liv. Du har vidgat mitt perspektiv på livet, & lärt mig se ljus även i de mörkaste stunderna. Tack för du lyser upp med din fantastiska aura. Det känns påfluget att våga fråga men jag undrar om du möjligtvis kanske skulle vilja ses någon dag? Förstår givetvis om det inte är något du hinner prioritera. Hur som helst vill jag i alla fall tacka från djupet av mitt hjärta för det fantastiska jobbet du gör. Kram Esmeralda

  Esmeralda Sjögren 2018-01-03 14:13:53
  Svara
  • Svar på Esmeralda Sjögrens kommentar.

   ESMERALDA <3 <3 <3 TACK för din kommentar och för att du delar med dig <3 Jag blir så oerhört rörd över din historia och så glad för att jag kan inspirera <3 Heja dig!! Så himla fint att du valt att ge dig själv ett härlig liv och att du gör det du kan för att må bra. Heja dig!!! <3 <3 <3

   Jag skulle gärna träffa dig och många fler som skriver men har svårt att hinna med allt jag vill. MEN jag ska i vår styra upp träffar så vi kan ses och umgås. Jag vill ju så gärna lära känner också! Så håll utkik på bloggen och anmäl dig när det är dags! All lycka och kärlek till dig <3 KRAM

   josefindahlberg 2018-01-03 15:46:40
   Svara
 • Hej Josefin! Vad har du för storlek på dina Levis jeans och vilken model är det? 🙂

  Linnea 2018-01-03 12:26:24
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Jag har flera olika, alla köpta second hand så olika stolekar i alla, man får testa sig fram tyvärrr.. Tar tid men när man hittar rätt bor man i dem, i alla fall jag :)))

   josefindahlberg 2018-01-03 13:27:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!